jacek_bajek 28.05.12, 16:56 Dla wszystkich pytających o Hotel Lwów we Lwowie polecam ten filmik :) => www.youtube.com/watch?v=O9c3b_mgsNA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Hotel - Lwów IP: *.play-internet.pl 30.05.12, 21:43 No i co? Dupe ci urwie? Teraz hotel Lviv jest po remoncie tak w ogóle więc ci idioci juz nie bedą mieli sie gdzie wydurniać i czuć lepszymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw Re: Hotel - Lwów IP: 195.158.247.* 31.05.12, 13:46 Polecam Eurohotel we Lwowie, do niedawna chyba jedyny zrobiony w cywilizowanych standardach. Odpowiedz Link Zgłoś
no_nick Re: Hotel - Lwów 01.06.12, 09:49 Mieszkalem w tym hotelu jedna noc latem 2002 roku, myszy biegaly po korytarzu stadami. Nie sadzilem,ze poszli tak ostro naprzod i maja pokoje z lazienkami ! Rozwija sie Lwow i cala Ukraina - tylko tak dalej. Dodam tylko , ze w hotelach Kijowa (Slavutych, Dnipro, Chreszczatik, Bratyslawa) przy sredniej cenie (nie w czasie Euro , tylko w "regularnym" sezonie) pokoju w granicach USD 100 warunki sa podobne. Dnipro i Chreszczatik sa zlokalizowane w samym sercu Kijowa. We Lwowie polecam hotel Opera - drogo,ale normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Hotel - Lwów 05.06.12, 12:13 to chyba w innym hotelu mieszkałeś, Eurohotel otworzyli w 2007 r, a przynajmniej otworzyli po przebudowie i remoncie... Odpowiedz Link Zgłoś
jesien884 Re: Hotel - Lwów 01.06.12, 11:51 jest taki hotel we Lwowie na ul. Szewczenki NTON ,polecam byłam tam juz 4 razy i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jesien884 Re: Hotel - Lwów 01.06.12, 12:02 podaje telefon do NTON-u ,warszawski tel.Pl; +48222195259 lwowski nr tel.+380322424952 . Odpowiedz Link Zgłoś
no_nick Re: Hotel - Lwów 01.06.12, 14:35 Poznalem ten hotel mniej wiecej w tym samym okresie co hotel Lwow - o ile Lwow (jak mozna sadzic z filmu na YT) nie zmienil sie specjalnie (chyba ze na gorsze) o tyle NTON - zupelnie inny hotel (jesli zdjecia odzwierciedlaja rzeczywistosc). Odpowiedz Link Zgłoś
jesien884 Re: Hotel - Lwów 01.06.12, 16:35 NTON jest taki sam jak na zdjęciach, jest czysto , mila recepcja , mozna i podwyzszony standard .W majowy weekend znalezlismy rezerwacje w PRESTIGE na 5 nocy z czego wykorzystalismy 3 , ale hotel pobrał z konta naszego za 5 nocy .Z powodu fatalnych warunkow ucieklismy do NTON-u i tam ostatnie 2 noce poczulismy się ludzmi ,a nie zwierzętami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Hotel - Lwów IP: *.play-internet.pl 01.06.12, 16:58 no-nick sprawdz date filmu na YT i www.hotel-lviv.com.ua/pl pisałem pare postów wyzej, ze hotel jest po remoncie Odpowiedz Link Zgłoś
no_nick Re: Hotel - Lwów 05.06.12, 15:50 Widzialem ,ze pisales o "idiotach" co sie wydurniali i uwazali sie za lepszych. Moim postem o myszach staralem sie potwierdzic fakt, ze slusznie uwazali sie za lepszych , poniewaz hotel byl smierdzaca nora z obsluga godna sowieckich lagrow. Dobrze wiedziec,ze wyremontowano ten hotel, ja pozostane wierny hotelowi "Opera". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Hotel - Lwów IP: *.play-internet.pl 05.06.12, 22:08 w 2002 roku to pewnie tak było, że myszy i karaluchy stadami biegały. Ostatni mój pobyt w tym hotelu to bodajze 2010 rok i dramatu nie było. Postsowiecki hotel, ale w miarę czysto i bez robactwa. Po remoncie chyba gorzej być nie moze? W Operze tez nocowałem i sobie chwalę, koszt ok 800 uah/pok 2os ze śniadaniem + fajny widok z restauracji Panorama Odpowiedz Link Zgłoś