Dodaj do ulubionych

Drogi na Ukrainie

21.04.15, 14:35
Witam , mam pytanie do wszystkich na temat stanu dróg na Ukrainie.Wiem ,że ogólnie są w kiepskim stanie , ale interesuje mnie jak sie dostac ze Lwowa do Rumunii ( w ok.Sapatny).
Czy warto jechać na Truskawiec i potem dalej na granice Ukraińsko -Rumuńska , czy np. na Uzhorod i przez Satu Mare do Sapanty .
Bedę wdzieczna za wszelkie uwagi .
Edyta
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Drogi na Ukrainie IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.15, 12:06
      Jedź do Mukaczewa drogą M06, potem przez Chust do Sołotwine H09. Tam już przejście graniczne (o które pytaj innych użytkowników forum, bo nie mam informacji). Truskawiec mijasz w bezpiecznej odległości, w gruncie rzeczy niewiele tam interesujących miejsc ;)
    • Gość: WS Re: Drogi na Ukrainie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.15, 10:08
      Proszę bardzo, szczegółowa mapa: www.dorogy.net
      • wegierka1 Re: Drogi na Ukrainie 28.04.15, 15:11
        Bardzo dziekuję za informacje.Mam nadzieje ,że uda mi sie tam dotrzeć :)
        • ortpol Re: Drogi na Ukrainie 30.09.15, 12:14
          Rzuć okiem na ten link, masz wypisane drogi, po których nawet kamazem cieżko pojechać ;)

lwow.info/stan-drog-w-okolicach-lwowa/
    • Gość: andre Re: Drogi na Ukrainie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.17, 22:31
      Witam, na przełomie listopada i grudnia 2016 podróżowałem samochodem osobowym na trasie Szeginia - Sambor - Turka bez problemów , na tym odcinku droga jest po remoncie należy jednak zwalniać przed wjazdami na mosty/jeszcze stara nawierzchnia/. Z Turki na Użgorod droga jest w remoncie ale już na ukończeniu bo to dla Ukrainy priorytet w połączeniu drogowym z Węgrami i Słowacją .Szerokiej drogi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka