Gość: Mary IP: *.azoty.tarnow.pl 13.08.07, 14:44 Jadę tam we wrześniu. Proszę o informację na temat plaży w Sudaku: ile kosztuje wstęp, czy są też bezpłatne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaśnia Re: Plaża w Sudaku IP: *.ghnet.pl 14.08.07, 21:38 Wszystkie plaże w Sudaku i na nowym świecie są bezpłatne z tym że plaża miejska w Sudaku jest straszna. Czymś naturalnym jest kiepowanie petów w piasku i pozostawanie tego po sobie. DLatego lepszym miejscem jest Nowy Świat a najlepszym małe plażyczki pomiędzy Sudakiem a Nowym Światem. Ja sobie upodobałem plażę w kierunku na połwysep Meganom. Uwaga wjazd na Meganom autem jest płatny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Plaża w Sudaku IP: *.azoty.tarnow.pl 17.08.07, 09:35 Bardzo dziękuję za informacje! Jadę tam we wrześniu! Jak wrócę opowiem jak było wspaniale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zych Re: Plaża w Sudaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 10:25 no to w takim razie plaża w Gdańsku na Stogach też jest straszna; petów, puszek, ogryzków, worków foliowych a i ciekawszych znalezisk w pasku co niemiara.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kry... Re: Plaża w Sudaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 12:45 Na krymie chyba kazda plaza wyglada w ten sposob. Ja przynajmniej nie widzialem innych. W sudaku i okolicach teodozji to bardziej rzuca sie w oczy bo plaze sa juz w miare piaszczyste. Na kamieniach to jednak tak nie widac...Na Krymie to i tak najlepiej spedzac czas w wodzie:) w zyciu nie plywalem w takim morzu, srodziemne sie chowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: airdream Re: Plaża w Sudaku IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.08.07, 22:48 dlaczego? chodzi Ci o temperature wody? Odpowiedz Link Zgłoś
sosna28 Re: Plaża w Sudaku 19.08.07, 11:52 Polecam, tak jak poprzedniczka Nowy Świat :). Sama plaża w Sudaku to koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Plaża w Sudaku IP: *.azoty.tarnow.pl 21.08.07, 08:57 Dziękuję WSZYSTKIM za informacje! Przydadza się również moim znajomym, bo we wrześniu jedziemy na KRYM. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
diafora Re: Plaża w Sudaku 23.08.07, 08:52 Jak chcesz mogę Ci przesłać zdjęcia z Sudaku i z innych części Krymu. Odpowiedz Link Zgłoś
zulcia73 do diafora 23.08.07, 10:55 ja poproszę o zdjęcia ulazajac@op.pl, planuję wyjazd na Krym w przyszłym roku i chętnie obejrze Odpowiedz Link Zgłoś