Gość: manana IP: *.238.spine.pl 31.08.09, 15:07 Proszę o polecenie jakiegoś hotelu/hostelu w pobliżu centrum Lwowa w graniach cenowych do 20-25$/noc. Z góry dziękuje za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deee Re: LWÓW - Noclegi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 16:50 a samemu poszukac to tak ciezko?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie Re: LWÓW - Noclegi. IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.09, 21:05 Lot-co? - leniwy los! Kocham Ukraine!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manana Re: LWÓW - Noclegi. IP: *.238.spine.pl 02.09.09, 12:40 Samemu poszukać bynajmniej ciężko nie jest. Ale hotele o których znalazłem pozytywne opinie nie mają wolnych pokoi w terminie, w którym poszukuje. Stąd też moje pytanie... Inne sprawa, że jeżeli ktoś nie ma nic do powiedzenia w temacie, to niech lepiej siedzi cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daab Re: LWÓW - Noclegi. IP: 62.29.136.* 02.09.09, 14:12 Prawda,są trole i walą w klawisze.Ignoruj je, pozdr,w cenrtum nie znam ale jest fajny motel ok 15 km od centrum za ok 12$ z ruską sauną.Parking ogrodzony,tylko ciężko dojechać po piwku na rynku,jak coś to dam namiary...pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dewoj Re: LWÓW - Noclegi. 03.09.09, 17:56 po tresci twojego posta mozna wywnioskowac ze nic nie sprawdziels a chcesz tylko info. Trzeba bylo napisac jakie sprawdziles itd. Przejrzyj posty i juz masz odpowiedz, ale wtedy stracisz 15min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: film Re: LWÓW - Noclegi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 19:59 Czesc, dasz namiary prosze? Jade do Lwowa w poniedzialek i interesuje mnie ten motel. Odpowiedz Link Zgłoś