operagliniana 24.11.10, 22:45 Zapraszam do mojej pracowni. Wykonuję wyjątkowe umywalki i kafle ceramiczne wg indywidualnych projektów. np. takie: glina-moja-milosc.blogspot.com/2010/10/umywalka-nablatowa-i-komplet-dekorow.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.wlodziu Umywalkowe piękności 25.11.10, 10:05 Piękności...? to za dużo powiedziane. Są niektóre ciekawe projekty rzecz gustu. 2 szt są w ogóle nie praktyczne, natomiast 6 umywalek to stare projekty z przed 70-40 lat może tylko troszkę upiększone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Re: Umywalkowe piękności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.10, 23:57 Witam, Bardzo podoba mi się umywalka ze ścianką z błękitną dekoracją firmy Herbeau. Myślę, że świetna do gościnnej łazienki. Oglądałem inne umywalki tego producenta na herbeau.pl Francuzi mają styl ! Warto obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
tamin Umywalkowe piękności 19.03.11, 20:23 Witam Wchodząc dziś do łazienki można nawet nie zauważyć umywalki myśląc że to koszyk na owoce lub wazon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek-dortmund Re: Umywalkowe piękności IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.11, 21:54 Ogolnie podoba mi sie ten pomysl, znam sporo klientow ktorzy by zamowili niepowtarzalna umywalke. Wedlug mnie, kiczowate kolory, za cienkie scianki, lepiej by wygladaly jakby byly masywne przynajmniej 1,5cm grube, krawedz powinna byc rowna, reszta nie musi, a kolory to bardziej coolowate jak pomarancz, wino, braz z czarnym, jaskrawy rozowy z bezowym, czerwony, szary z pomaranczem. Do tego mala sygnaturka i poczatek kariery legendarnych umywalek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Umywalkowe piękności IP: 194.29.130.* 21.03.11, 11:26 Wszystko piękne, ale co najmniej część jest niepraktyczna no i nie można w nich zastosować rozwiązań proekologicznych. www.oszczędzaniewody.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
altaner Re: Umywalkowe piękności 01.04.11, 18:08 Gość portalu: przemek napisał(a): > Wszystko piękne, ale co najmniej część jest niepraktyczna no i nie można > w nich zastosować rozwiązań proekologicznych. > www.oszczędzaniewody.pl/ No dobra moze nie ma rozwiązań ale czasami trzeba coś zrobić orginalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
altaner Re: Umywalkowe piękności 01.04.11, 18:07 Ciekawe, lecz zrób porządek ze stroną do to jest podstawa:) Polecam zrobić sobie sklep na prestashop i będziesz miał/a zarobek:) Odpowiedz Link Zgłoś