Dodaj do ulubionych

Okna drewniane

• Gość: marta Okna Gebauer SOLO Rzeszów lub Novila z Lublina IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.12, 13:22
      Polecam
    • xfinlandia Re: Okna drewniane 06.08.12, 16:48
      i dziwnym trafem w trzech roznych tematach na forum Gazety pojawila sie reklama slabej firmy z Lodzi. Nie stac Was na prawdziwa kampanie?
    • Gość: Marcin Sokółka Re: Okna drewniane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.12, 11:29
      Zachęcam do obejrzenia filmiku prezentującego proces produkcji okien drewnianych w Sokółce. Można na nim zobaczyć jak złożony technologicznie jest to proces i jakich nakładów pracy wymaga wyprodukowanie okien z drewna.
      www.youtube.com/watch?v=2JiZ37UrdFs&feature=plcp
    • xfinlandia Re: Okna drewniane 03.09.12, 10:34
      A jakieś uzasadnienie dla tej reklamy też będzie?
      • Gość: Artur Mierzyn Re: Okna drewniane IP: *.globalconnect.pl 02.06.14, 18:16
        Szczerze nie polecam stolarki marki Poz-bud. Po 8 tygidniach oczekiwania w zeszłym tygodniu dojechały upragnione okna. Niestety to co przyjechało na plac budowy nie ma nic wspólnegoz tym ci można zobaczyć w salonie czy na targach budowlanych. Lakier praktycznie na wszystkich oknach nadaje się do wymiany, zadrapane okapniki, jakieś kleje pod lakierem itd. Po zamontowaniu połowy okien resztę odesłalem do fabryki. Okna już zamontowane na budynku mają poprawiać - zastanawia mnie jaki będzie efekt lakierowania przy kurzu. Producent przyznał że są źle wykonane i obiecał naprawę do końca przyszłego tygodnia. Mineło 5 dni a okna jak leżały w magazynie w Szczecinie tak leżą. Nikogo nie obchodzą poumawiane ekipy, terminy. Pieniadze skasowane a klient się czepia. Czy w tej Firmie istnieje jakakolwiek kontrola jakosci? Rozumiem ze mozna przeczyc na 20 okien jedno z wadą ale 19! Moze to ich sposób jeden na dziesięciu zareklamuje a reszta machnie ręką. Trzeba sobie zadać pytanie jak tak duża firma notowana na gieldzie może sobie pozwolić na takie zaniedbania? Co na to akcjonariusze inwestujący grube miliony w taką tandetę. Chętnie podziele się sporą dokumentacją fotograficzną okien via email. Przyszłych inwestorów przezstrzegam przed Pozbud`em.
        • Gość: Oleg Re: Okna drewniane IP: *.centertel.pl 18.07.14, 22:31
          Witam. Co do okien Pozbudu okna może i nie najgorszej jakości na razie na 14 okien 13 jest ok natomiast 1 okno ale oczywiście to najdroższe przesuwne hs kosztowało 12.800 jest wadliwe od początku popękał element dolny części stałej natomiast serwis gwarancyjny to porażka koszmar nie wiem jak jeszcze mam zbluzgać przed przyjazdem serwisu naprawy wymagał 1 element po naprawie tych elementów jest 7 pomalowali na silikon a po pierwszym deszczu farba odlazła kolor niewłaściwy tłumaczenie to uv farbę nałożono dwukrotnie element dolny ramy wyskrobany ok 2-3 mm dołek na szerokości ok 50 cm sprawa trwa już rok po pierwszym zgłoszeniu reklamacyjnym kazano mi czekać czekałem ok 4 miesięcy na serwis przyjechali pomazali pędzlem popękany element i pojechali powiedzieli że mam czekać aż drewno ustabilizuję wiosną tych pęknięć było już ok 6 a w lipcu 10 a teraz odstępuję od umowy czy mam do tego prawo dowiem się niebawem jednym słowem mnóstwo stresu a terminy gonią .ciąg dalszy nastąpi
        • lukasz_ki Re: Okna drewniane 22.10.14, 20:32
          Właśnie zastanawiamy się z Żoną nad oknami Pozbud bądź Sokółka, oczywiście alu-drewno. Artur Mierzyn mógłbyś udostępnić dokumentację zdjęciową okien Pozbudu. Jestem ze szczecina, ewentualnie może mógłbym zobaczyć je na żywo?
    • margola255 Re: Okna drewniane 29.09.15, 18:26
      Dla mnie najlepsze są z Drutex. W zeszłym miesiącu wymieniałam i postawiłam na tą firmę, a model znalazłam na spam!.pl/
    • bartek.tkacz Re: Okna drewniane 28.10.20, 15:47
      Starek okna drewniane zamiast wymieniać na nowe lepiej oddać do regeneracji. Polecam Zakład Usług Wnętrzarskich Jarosław Kołacz - to prawdziwy artysta w tej dziedzinie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka