marciolinda 24.09.08, 13:49 Witam, poszukuję opinii na temat okien z firmy Oknostyl z Jabłonnej pod Lublinem. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kajdor Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 10:25 Ja tez ,coś szukam coś na temat ich okien. Zastanawiam się nad trzema producentami oknoplast kraków , oknodom i oknoplast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: 195.85.249.* 07.10.08, 07:56 Kupiłem. Tragedia. Ostrzegam przed tymi oknami. A może to nie okna a firma, które je sprzedaje. Trudno już dociec. Reklamacje uznawane ale usterki nieusuwane (uszkodzenia okien) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zommi Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 17:07 wszystkie inne oby nie tam tragedia usterka za usterką zerowy kontakt brak naprawy totalna zlewka przestrzegam Odpowiedz Link Zgłoś
marciolinda Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina 14.10.08, 12:13 Dzięki bardzo za opinie, nie ma ich za dużo na temat tej firmy, więc wolałam się upewnić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.08, 11:29 dlugo szukalem okien dla siebie. coraz wiecej firm olewa klientow sa problemy z naprawami itd... ja wybralem ortis tu masz numer do dziewczyny ktora sprzedaje je ( pros o rabat) 513-287-029. szesciokomorowe w cenie piecio i taniej nawet. ja jestem zadowolony nic mi sie z oknami nie dzieje ( odpukac;p) pozdrawiam krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjedrzej Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: *.efekt.net.pl 14.12.08, 16:34 Wszyscy odradzją zakupy w Oknostylu. Czy chodzi głównie o firmę czy okna też są byle jakie? Patrząc na jakość materiałów do budowy tych okien szczególnie Brugman Arte wydaje się, że to porządne okna. Czy warto się nimi zainteresować i kupić je od innego dostawcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 19:55 tak profil dobry chodzi tylko o firmę , odradzam i przestrzegam wszystko dobrze do momentu zakupu a potem klienta w d... mają Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-art Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina 27.05.09, 15:08 Niestety, macie rację,teraz już wiem, że trzeba szperać po inernecie i uważać na negatywne opinie o firmie(szczególnie jeśli jest ich więcej), niestety teraz to jestem mądry Polak po szkodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 22:38 no tak polak mądry po szkodzie przestrzegam strata kasy i całe życie patrzeć się na bubla, reklamacje a na reklamacje cisza brak naprawy koszmar wnioski wyciągnijcie sami podrawiam ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimno Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 13:57 odradzam zakupu w tej firmie a po lub w zimie to dopiero można się przekonać co to za buble robią wiatry chulają z każdej strony aż dziw że taka firma istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: *.146.198.239.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.03.10, 20:34 Sprzedajemy te okna od lat 11 i tak naprawdę nigdy nie mieliśmy żadnych poważnych relkamacji a jeżeli już jakieś są to są zalatwiane szybko i sprawnie, pewnie dlatego tyle lat jesteśmy na rynku i 80 % naszej sprzedazy to polecenia!!! Nie można obwiniać producenta za niedbalstwo dealerów. Okucia ROTO NT to najwyższa półka okuć, posiadają opcję zima/lato, może trzeba przekręcić żeby nie wiało. Sam mam te okna od lat 9 i nic nie wiem na temat usterek bubla itp. Polecam sprawdzić dealera zanim kupicie a nie oskarżać fabrykę. Przez tyle lat mieliśmy kontakt z wieloma fabrykami i wiele próbowaliśmy sprzedawać ale mało jest takich okien jak Brugmann z Oknostylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: 80.50.126.* 27.05.10, 16:17 Polecam! Miałem problem z oknami ale do mnie serwis fabryczny przyjechał bardzo szybko. Usterkę naprawił i do tej pory problemu nie mam. Polecam. Ja jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Re: Okno Dom Garbów NIE polecam! IP: 195.85.196.* 18.11.13, 16:01 OknoDom Garbów - NIE POLECAM!!! Kupiłem u nich okna i w jednym z nich pękł zestaw szybowy z powodu krzywo zainstalowanej ramy (ekspert budowalny stwierdził przechył 7mm!!!). Ponadto, w jednym oknie bylejak wywiercili otwory do klami i jak je otwieram to mam wrażenie że zaraz ją urwę, bo się ledwo trzyma. W dniu montażu uszkodzili mi także drzwi wejściowe które montowali i udawali że pomazanie ich farbą załatwia sprawę. Zero reakcji na moje zgłoszenie reklamacyjne w sprawie uszkodzenia okna. Totalna olewka klienta. Sprawa jest obecnie w sądzie. NIE POLECAM!!! Za takie same pieniądze można kupić porządne okna renomowanych producentów, a nie od firemki ze wsi, która tylko klei plastikowe ramy, a jej prezes jeździ z robotnikami wiercić dziury na kołki i pilnować aby chłopy za dużo nie pili. Obsługa klienta chamsko zbywa moje prośby o naprawę w ramach gwarancji - nawet nie pofatygowali się aby obejrzeć uszkodzone okno tylko telefonicznie stwierdzili że oni tego naprawiać nie będą (mogą jeśli im zapłacę za nowy zestaw szybowy). NIE POLECAM Okno dom z Garbowa - Nigdy więcej. Uważajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Okno Dom Garbów NIE polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.14, 14:59 Jestem jednym z terenowych dealerow produktow Oknodomu. Nie wiem co za historie wypisuje moj przedmowca, nie znam lepszych fachowcow i bardziej solidnego wykonania. Albo moj przedmowca ma super pecha, albo jest z rodzaju tzw trudnych przypadkow. Rzeczywiscie jeden z prezesow osobiscie dopilnowuje montazy, zajmuje sie tez serwisem. Co w tym złego? Lepiej zapłacić Oknoplastowi czy innemu Drutexowi za wielkobudżetowe kampanie reklamowe w TV i prasie, sponsoring Interu Mediolan itp. W zamian otrzymać okna wykonane z MEGA POSPOLITYCH profili VEKA lub jakichś polskich niedoróbek - czyli to, na czym produkuje 85 % polskich producentow stolarki PCV. Z całym szacunkiem, ale to oferta dla frajerów tudzież niezorientowanych z braku czasu lub chęci. pozdrawiam, To mi w ogóle wygląda na wpis sponsorowany tudzież umieszczony przez konkurencję, można go znaleźć na kilku portalach, grubymi nićmi szyte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat70 Re: Okno Dom Garbów NIE polecam! IP: *.ibd.gtsenergis.pl 05.06.14, 16:13 papier wszystko przyjmie............ JESTEM INNEGO ZDANIA POLECAM TĄ FIRMĘ Odpowiedz Link Zgłoś