Dodaj do ulubionych

Okna firmy Oknostyl z Lublina

24.09.08, 13:49
Witam, poszukuję opinii na temat okien z firmy Oknostyl z Jabłonnej
pod Lublinem. Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: kajdor Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 10:25
      Ja tez ,coś szukam coś na temat ich okien. Zastanawiam się nad
      trzema producentami oknoplast kraków , oknodom i oknoplast.
    • Gość: bibi Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: 195.85.249.* 07.10.08, 07:56
      Kupiłem. Tragedia. Ostrzegam przed tymi oknami. A może to nie okna a
      firma, które je sprzedaje. Trudno już dociec. Reklamacje uznawane
      ale usterki nieusuwane (uszkodzenia okien)
    • Gość: zommi Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 17:07
      wszystkie inne oby nie tam tragedia usterka za usterką zerowy
      kontakt brak naprawy totalna zlewka przestrzegam
      • marciolinda Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina 14.10.08, 12:13
        Dzięki bardzo za opinie, nie ma ich za dużo na temat tej firmy, więc
        wolałam się upewnić.
        Pozdrawiam
        • Gość: hmmm Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.08, 11:29
          dlugo szukalem okien dla siebie. coraz wiecej firm olewa klientow sa problemy z
          naprawami itd... ja wybralem ortis tu masz numer do dziewczyny ktora sprzedaje
          je ( pros o rabat) 513-287-029. szesciokomorowe w cenie piecio i taniej nawet.
          ja jestem zadowolony nic mi sie z oknami nie dzieje ( odpukac;p)
          pozdrawiam
          krzysiek
          • Gość: zjedrzej Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: *.efekt.net.pl 14.12.08, 16:34
            Wszyscy odradzją zakupy w Oknostylu. Czy chodzi głównie o firmę czy
            okna też są byle jakie? Patrząc na jakość materiałów do budowy tych
            okien szczególnie Brugman Arte wydaje się, że to porządne okna. Czy
            warto się nimi zainteresować i kupić je od innego dostawcy?
            • Gość: oszukany Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 19:55
              tak profil dobry chodzi tylko o firmę , odradzam i przestrzegam
              wszystko dobrze do momentu zakupu a potem klienta w d... mają
              • drugi-art Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina 27.05.09, 15:08
                Niestety, macie rację,teraz już wiem, że trzeba szperać po inernecie
                i uważać na negatywne opinie o firmie(szczególnie jeśli jest ich
                więcej), niestety teraz to jestem mądry Polak po szkodzie
    • Gość: ewa Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 22:38
      no tak polak mądry po szkodzie przestrzegam strata kasy i całe życie
      patrzeć się na bubla, reklamacje a na reklamacje cisza brak naprawy
      koszmar wnioski wyciągnijcie sami podrawiam ewa
      • Gość: zimno Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 13:57
        odradzam zakupu w tej firmie a po lub w zimie to dopiero można się
        przekonać co to za buble robią wiatry chulają z każdej strony aż
        dziw że taka firma istnieje
        • Gość: Marti Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: *.146.198.239.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.03.10, 20:34
          Sprzedajemy te okna od lat 11 i tak naprawdę nigdy nie mieliśmy
          żadnych poważnych relkamacji a jeżeli już jakieś są to są zalatwiane
          szybko i sprawnie, pewnie dlatego tyle lat jesteśmy na rynku i 80 %
          naszej sprzedazy to polecenia!!!
          Nie można obwiniać producenta za niedbalstwo dealerów.
          Okucia ROTO NT to najwyższa półka okuć, posiadają opcję zima/lato,
          może trzeba przekręcić żeby nie wiało. Sam mam te okna od lat 9 i
          nic nie wiem na temat usterek bubla itp.
          Polecam sprawdzić dealera zanim kupicie a nie oskarżać fabrykę.
          Przez tyle lat mieliśmy kontakt z wieloma fabrykami i wiele
          próbowaliśmy sprzedawać ale mało jest takich okien jak Brugmann z
          Oknostylu
          • Gość: zadowolony Re: Okna firmy Oknostyl z Lublina IP: 80.50.126.* 27.05.10, 16:17
            Polecam! Miałem problem z oknami ale do mnie serwis fabryczny przyjechał bardzo
            szybko. Usterkę naprawił i do tej pory problemu nie mam. Polecam. Ja jestem
            zadowolony.
    • Gość: Marko Re: Okno Dom Garbów NIE polecam! IP: 195.85.196.* 18.11.13, 16:01
      OknoDom Garbów - NIE POLECAM!!! Kupiłem u nich okna i w jednym z nich pękł zestaw szybowy z powodu krzywo zainstalowanej ramy (ekspert budowalny stwierdził przechył 7mm!!!). Ponadto, w jednym oknie bylejak wywiercili otwory do klami i jak je otwieram to mam wrażenie że zaraz ją urwę, bo się ledwo trzyma. W dniu montażu uszkodzili mi także drzwi wejściowe które montowali i udawali że pomazanie ich farbą załatwia sprawę. Zero reakcji na moje zgłoszenie reklamacyjne w sprawie uszkodzenia okna. Totalna olewka klienta. Sprawa jest obecnie w sądzie. NIE POLECAM!!! Za takie same pieniądze można kupić porządne okna renomowanych producentów, a nie od firemki ze wsi, która tylko klei plastikowe ramy, a jej prezes jeździ z robotnikami wiercić dziury na kołki i pilnować aby chłopy za dużo nie pili. Obsługa klienta chamsko zbywa moje prośby o naprawę w ramach gwarancji - nawet nie pofatygowali się aby obejrzeć uszkodzone okno tylko telefonicznie stwierdzili że oni tego naprawiać nie będą (mogą jeśli im zapłacę za nowy zestaw szybowy). NIE POLECAM Okno dom z Garbowa - Nigdy więcej. Uważajcie!
      • Gość: Rafał Re: Okno Dom Garbów NIE polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.14, 14:59
        Jestem jednym z terenowych dealerow produktow Oknodomu. Nie wiem co za historie wypisuje moj przedmowca, nie znam lepszych fachowcow i bardziej solidnego wykonania. Albo moj przedmowca ma super pecha, albo jest z rodzaju tzw trudnych przypadkow. Rzeczywiscie jeden z prezesow osobiscie dopilnowuje montazy, zajmuje sie tez serwisem. Co w tym złego?

Lepiej zapłacić Oknoplastowi czy innemu Drutexowi za wielkobudżetowe kampanie reklamowe w TV i prasie, sponsoring Interu Mediolan itp. W zamian otrzymać okna wykonane z MEGA POSPOLITYCH profili VEKA lub jakichś polskich niedoróbek - czyli to, na czym produkuje 85 % polskich producentow stolarki PCV.
        Z całym szacunkiem, ale to oferta dla frajerów tudzież niezorientowanych z braku czasu lub chęci. pozdrawiam,

To mi w ogóle wygląda na wpis sponsorowany tudzież umieszczony przez konkurencję, można go znaleźć na kilku portalach, grubymi nićmi szyte
      • Gość: mat70 Re: Okno Dom Garbów NIE polecam! IP: *.ibd.gtsenergis.pl 05.06.14, 16:13
        papier wszystko przyjmie............ JESTEM INNEGO ZDANIA POLECAM TĄ FIRMĘ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka