Dodaj do ulubionych

Problem z pamięcią.

21.03.10, 12:47
Witam. Dziś nie byłam w stanie dodać zdjęć do swojego posta ponieważ wykorzystałam już całe 39MB pamięci. Co w tej sytuacji? W jaki sposób zwiększyć ilość pamięci? Publikuję kilka wpisów w tygodniu, każdy opatrzony dwoma - trzema zdjęciami. Będę wdzięczna o jak najszybszą odpowiedz ponieważ zbliżają się Święta i mam sporo wpisów do opublikowania. Chodzi o blog www.gotowaniecieszy.blox.pl
Obserwuj wątek
    • kasiaaaa24 Re: Problem z pamięcią. 21.03.10, 12:57
      Znalazłam informację, że z niedzieli na poniedziałek limit automatycznie zwiększa się o 3 MB. Czy dzieje się tak co tydzień? Prowadzę bloga prawie dwa lata i systematycznie publikuję wpisy ze zdjęciami i pierwszy raz mam taki problem, wiec przepraszam za laickie pytanie ale jest to dla mnie bardzo istotne.
      • mika_p Re: Problem z pamięcią. 21.03.10, 19:35
        Nie co tydzień, tylko jak masz mało miejsca. Bodajże poniżej 1 MB. I u ciebie
        było już chyba 3 razy, bo początkowo dostępne jest 30 MB, a ty masz już 39.

A swoją drogą, dziwną masz manierę ilustrowania notek, przecież z tych 3 fotek,
        które dołączasz, dwie są prawie identyczne. Na przykład klops indyczy, albo
        wiejskie bułeczki. ALbo nawet chlebek mangowy czy tunezyjskie kule rybne.
        • kasiaaaa24 Re: Problem z pamięcią. 21.03.10, 21:33
          Maniera jak maniera. Ważne, że czytelnikom się podoba.
    • mery Re: Problem z pamięcią. 22.03.10, 12:47
      W tej chwili z tego co widzę wink miejsce już masz.
      Na przyszłość: albo czekasz "do następnego", albo składujesz zdjęcia np.: na Fotoforum, Picassie, Flickrze etc. itp. co zawsze polecamy, jako, że miejsca tam więcej i można szaleć z ilością zdjęć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka