Gość: jacek IP: 85.198.207.* 21.05.06, 16:58 kto jest w stanie podac jak najwiecej wyrazow ktore czytane od początku i od konca brzmią tak samo i jak te wyrazy sie nazywają ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXX Re: Jak najwiecej IP: *.zlo.cxt.pl 21.05.06, 17:43 SPOJRZ SOBIE DO SLOWNIKA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Jak najwiecej IP: 85.198.207.* 21.05.06, 17:54 Ja znam te wyrazy i wiem jak sie nazywaja i nie badz taki madry palantunio !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Jak najwiecej IP: *.zlo.cxt.pl 21.05.06, 19:23 Ten "problem" to nie to Forum. Zauważ, że nikt nie odpisuje. A jeśli chodzi o słownictwo to ja Ciebie nie obrażałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Jak najwiecej IP: *.chello.pl 22.05.06, 14:13 Panie Piotrze, Zachowuje się Pan jakby to forum należało do Pana. Napisał chłopak pytanie trochę z pogranicza łamigłówek - trudno, ale wyskakiwanie od razu ze "sprawdź se w słowniku" jest troszkę żenujące a co gorsza powoduje, że niektórzy mogą się zniechęcać i rezygnować z publikacji zadanek na tym forum. A o to chyba nie chodzi Poza tym ja na przykład lubie słowne zadanka i nie uważam żeby one szkodziły temu forum. I sądzę że jest tutaj więcej takich osób pozdr Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
pani.popiolkowa Re: Jak najwiecej 28.05.06, 13:29 skąd wiadomo, że XXX to Piotr? Oto jest zagadka! A przy okazji proszę nie używać cudzysłowu jeśli nie cytujemy dokładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Jak najwiecej IP: *.chello.pl 29.05.06, 10:07 Pewności nie mam a prawdopodobieństwo jest dość duże bo: 1) zgadza się końcówka adresu, z którego wysłał swój poprzedni post 2) styl wypowiedzi pasuje - niewiele osób na tym forum atakuje innych i zaraz stara się wyjść na osobę jednak kulturalną 3) brak szybkiej odpowiedzi p.Piotra na mój post. Oczywiście może to świadczyć o tym, że nie czytał akurat forum ale jest to mało prawdopodobne bo akurat skończyły się ostatnio zawody we Wrocławiu i jako, że brał w nich udział sądzę, że z czystej ciekawości śledzi to forum aby zobaczyć czy ktoś o tym nie pisze Dla mnie wystarczy Co więcej, myślę, że pani.popiolkowa to również p.Piotr, ale tu nie mogę mieć pewności więc nie będę się upierał pozdr Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: Jak najwiecej IP: *.c29.msk.pl 22.05.06, 03:37 Palindromy to nie tylko pojedyncze wyrazy,ale zdania , cale utwory i liczby. u Izydy żądze na wyrku co noc ukrywane, zdąży Dyziu pętaka pętaj, a tępaka tęp A Toyota! Race fast... safe car: a Toyota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kujon Re: Jak najwiecej IP: *.is.net.pl 22.05.06, 15:27 sok, kos, wawa, ala, anna, aga, mars, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Jak najwiecej IP: *.chello.pl 22.05.06, 15:46 mhm :) ale, czy, na, pewno ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Jak najwiecej IP: *.phlapa.east.verizon.net 22.05.06, 22:11 potop, ono, mam, sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Jak najdłuższy IP: 85.198.207.* 23.05.06, 10:38 Chodziło mi o palindromy ale jedno wyrazowe, kto potrafi takie wymiecnić np. kajak, manam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Jak najdluzszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 11:59 Co to jest manam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Jak najdluzszy IP: *.phlapa.east.verizon.net 23.05.06, 14:32 Mnie sie wydaje, ze chodzi o nazwe zespolu. Odpowiedz Link Zgłoś
re4ct0r Re: Jak najwiecej 27.05.06, 22:46 abba aha ara bab bób cyc gag inni jadaj jaj jaraj jej kajak kok łamał łapał łatał macam mam modom molom mopom mowom mym mytym nagan nizin oko ono oro oto owo pokop pop potop radar rotator rotor rur sas sedes sos sus wow wyryw wyżyw zakaz zaraz zez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Modyfikacja IP: 85.198.207.* 31.05.06, 10:55 Nie zgpodze sie ze wszystkimi palindromami re$ct0r ale mniejsza z tym. proponuje więc zmodyfikowac zadanie i znaleźc palindromy które mają pionową lub poziomą oś symetrii podaje po dwa przyklady MAM i MIM oraz OKO i KOK. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś