rademaker 15.06.04, 09:09 W przeglądarce Opera zawsze otwiera się prosty edytor tekstowy, mimo że ustawiony jest edytor WYSIWYG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasienka Re: Opera IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.06.04, 10:36 nie wiem czy to problem, czy po prostu informujesz, ale na wszelki wypadek pisze, bo tez mialam z tym wielkikie klopoty ja sciagnelam mozille i zaawansowany edytor dziala..nie wiem jak z pisownia, bo nie sprawdzalam jeszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
rademaker Re: Opera 15.06.04, 11:07 > zaawansowany edytor dziala..nie wiem jak z pisownia, bo nie sprawdzalam jeszcz. warto sprawdzać czasem pisownie Odpowiedz Link Zgłoś
rademaker Re: Opera 15.06.04, 11:03 Oczywiście Wersja 7.23 Kompilacja 3227 Platforma Win32 System Windows XP Java Sun Java Runtime Environment version 1.4 Nawet wszedłem na próbę na gazetowy czat - działa Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: Opera 16.06.04, 08:09 To jest problem z tym edytorem, który jest zewnętrzną wtyczką. Działa tylko w MSIE i Mozillach wszelakich. Sam używam opery od zawsze ale nic nie poradzimy. Odpowiedz Link Zgłoś