Gość: artdeco IP: *.lightspeed.rcsntx.sbcglobal.net 07.08.12, 15:14 jak moge odzyskac mozliwosc edytowania linkow/zakladek na zablokowanym blogu. Nie chce dodawac nowych, chce zmieniac stare Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagienny Re: wciaz linki 08.08.12, 16:42 Jeżeli blog został zablokowany przez administrację - nie ma takiej możliwości. W przypadku kiedy jego właściciel ograniczył dostęp do blogu to w taki sam sposób jak do tej pory, wystarczy się zalogować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artdeco Re: wciaz linki IP: *.lightspeed.rcsntx.sbcglobal.net 08.08.12, 23:09 czy moj polski jest az tak niezrozumialy? ograniczylam dostep do blogu, zalogowuje sie za kazdym razem, ale jak na stronie linkow nie bylo funkcji edytowania/usuwania tak dalej nie ma; bloguje 8 lat to troche wiem jak wygladaja funkcje, ktore uzywalam na codzien. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: wciaz linki 10.08.12, 07:51 Na przyszłość proszę formułować precyzyjniej pytania Możliwość edycji i kasowania linków jest dostępna. Po zalogowaniu WPISY -> LINKI Operacje na katalogu - Edytuj | Usuń po wyborze katalogu zostanie wyświetlona lista wprowadzonych wcześniej linków, obok których pojawią się opcje Edytuj | Usuń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artdeco Re: wciaz linki IP: *.lightspeed.rcsntx.sbcglobal.net 10.08.12, 15:33 jak precyzyjniej mozna wyjasnic po raz trzeci stwierdzenie, ze funkcja nie dziala? wiem gdzie mam wejsc aby zmienic; funkcja edytuj/usun dzialala, a od kilku tygodni nie dziala i to jest problem o ktory po raz czwarty prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: wciaz linki 10.08.12, 15:18 Sprawdź w innej przeglądarce albo na innym komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artdeco Re: wciaz linki IP: *.lightspeed.rcsntx.sbcglobal.net 10.08.12, 15:35 zmienialam, nic nie pomoglo Odpowiedz Link Zgłoś