Gość: ciekawewnetrza IP: *.play-internet.pl 11.12.14, 14:47 Co jest z tymi blokadami. Zablokuje nawet nie powiadamiajac dlaczego? Napisałem maila i cisza . ciekawe kiedy odblokują. Coś ktoś wie może? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fajnyrafik Re: blokada blogu IP: 91.240.136.* 18.12.14, 10:42 Mój blog też został zablokowany niestety a prowadziłem go już tyle lat. Napisałem maila na adres admin@blox.pl, może uzyskam jakąś odpowiedź. Niestety wcześniej nie otrzymałem żadnej informacji o blokadzie na maila, sprawdzałem nawet w spamie. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: blokada blogu 18.12.14, 17:18 Raczej nie otrzymasz odpowiedzi z tego adresu. Prawidłowy to blox@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajnyrafik Re: blokada blogu IP: 91.240.136.* 19.12.14, 11:49 Dziękuję za informację. Wysłałem jeszcze raz na ten poprawny adres. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawewnetrzalodz Re: blokada blogu 21.12.14, 16:49 jak się zorientowałem wśród blogerów blox nie cieszy się dobrą opinią, moja rada trzeba z niego spadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajnyrafik Re: blokada blogu IP: 91.240.136.* 22.12.14, 12:09 Blox jest fajny, ale z tym usuwaniem są jaja. Nie wiem dlaczego tak się dzieje ale wiem że ostatnio sporo blogów zablokowali. Trochę sobie strzelają w pietę. Mi to zablokowanie zgłosili znajomi, którzy czytają bloga. Napisałem maila z prośbą o jakiekolwiek wyjaśnienia ale do tej pory cisza niestety Odpowiedz Link Zgłoś
sklerozatoja Re: blokada blogu 22.12.14, 13:31 Wiecie chłopaki, nikt spamerów nie lubi. A za wami nikt nie zatęskni. Można wasze "dzieła" obejrzeć sobie w googlach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajnyrafik Re: blokada blogu IP: 91.240.136.* 22.12.14, 17:39 Moje wpisy nie były spamem, Ty lepiej zajmij się dalej hodowlą krów a nie wcinkami w stylu "Z ta argumentacja nie bede polemizowac wydrukuje i powiesze w sekratariacie.". Mam stałe grono czytających i to nawet oni sami poinformowali mnie o blokadzie bloga. Już wiem co spowodowało blokadę bloga, więc jeżeli pozwolą na to administratorzy to usunę to i będę dalej prowadził bloga. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawewnetrzalodz Re: blokada blogu 22.12.14, 21:56 rozeznałem się w śród blogerów i okazuje się że blox to najgorsze miejsce na bloga więc spadam. Szkoda że po dwóch latach zatrybili że coś jest nie tak. A z ich tokiem myślenia to pozamykają zaraz większość blogów. A co do spamów to chyba ktoś nie umie czytać albo faktycznie ma grubą sklerozę i nie pamięta co oznacza spam. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: blokada blogu 23.12.14, 11:34 Zdajemy sobie sprawę, że osoby łamiące regulamin nie mają żadnych złych intencji. Nawet spamerzy, ale regulamin powstał w określonym celu. Życzymy powodzenia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajnyrafik Re: blokada blogu IP: 91.240.136.* 23.12.14, 18:17 Ale też czemu zaraz usuwać? Rozumiem jeżeli blog np. nawołuje do nienawiści itp. , ale jeżeli znajdzie się tam jakiś link to nie można ostrzec właściciela i nakazać mu to usunąć a w przypadku nie dostosowania się blokować bloga? Nie można by tak robić? Czy jest jakaś szansa na odblokowanie bloga aby usunąć treści niezgodnych z regulaminem? Bo napisałem o tym w mailu ale nie dostałem jeszcze odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: blokada blogu 24.12.14, 11:11 Regulamin korzystania z Blox.pl znajduje się tutaj serwisy.gazeta.pl/PocztaGazeta/1,107961,11261764,Regulamin_uzytkownika_Serwisow_Internetowych_Agory.html Zachęcam do lektury. Odpowiedź otrzymasz po rozpatrzeniu zgłoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś