Dodaj do ulubionych

Kopiowanie obrazków

10.04.16, 13:27
Do source mogę ładować pliki tylko z mojego katalogu C:\Users\zbit\Pictures\Dine Webber . Spowodowałem ją prawdopodobnie gdy podczas procedury kopiowania pliku z tego katalogu do mojego fizgal.blox.pl/html , po wpisaniu do "Nowy plik > Dodaj plik > Przeglądaj", adresu C:\Users\zbit\Pictures\Dine Webber\diane_webber_db01_0740x0731_080.jpg , zmieniłem nazwę katalogu z "Dine Webber" na "Diane Webber.
Usterka ta dotyczy wszystkich moich bloxów - np. fizyka.blox.pl/html oraz eiine.blox.pl/html/ .
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: Kopiowanie obrazków 14.04.16, 14:00
      Sprawdź ustawienia udostępniania katalogów na swoim komputerze. Jeżeli będą z tym problem, skontaktuj się z informatykiem w sprawie Twojego komputera.
      • fg2002 Re: Kopiowanie obrazków 15.04.16, 14:13
        Już nie pamiętam jak wcześniej było - może było tak jak teraz, ale mi się coś pomyliło. Czyli przyjmuje że jest OK. - Ale od wczoraj znów po każdym kliknięciu w bloxach, cudzych i moich, oczekiwanie trwa najmniej ponad minutę. Także po kliknięciu w www.blox.pl/html/8126465,262146.html tak długo muszę czekać na otwarcie się okna. - Ale poza tym w tym forum i w ogóle w gazeta.pl mam szybki (normalny) dostęp i wszystkie operacje odbywają się szybko. - Ta usterka występuje rzadko, ale praktycznie uniemożliwia mi korzystanie z bloxów, aż takich ślamazarnych. - Ostatnio trwała 4 dni zbit.blox.pl/2016/03/Komunikat.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka