Dodaj do ulubionych

Zdjęcia a wpisy archiwalne

IP: *.iscnet.pl 19.12.05, 09:25
Czy jeśli z zasobów bloga usunę zdjęcie, które jest już we wpisie archiwalnym - czy ono z tego wpisu zniknie? Chodzi o to że kończy mi się pamięć, a nie chcę czekać jeszcze miesiąca na zwiększenie pamięci. Czy w takim razie - usuwając zdjęcia z zasobów znikną one róznież z wpisów archiwalnych? (czego bym nie chciała)

Dziękuję za odpowiedź
Pozdrawiam
A
Obserwuj wątek
    • Gość: T-800 Re: Zdjęcia a wpisy archiwalne IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.12.05, 10:42
      Gość portalu: A napisał(a):

> Czy jeśli z zasobów bloga usunę zdjęcie, które jest już we wpisie archiwalnym -
      > czy ono z tego wpisu zniknie?

Tak.

Fotki możesz wieszać na zewnętrznych serwerach, np. na imageshack.w
      • Gość: T-800 Re: Zdjęcia a wpisy archiwalne IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.12.05, 10:43
        Poprawka - imageshack.ws
      • Gość: A Re: Zdjęcia a wpisy archiwalne IP: *.iscnet.pl 21.12.05, 15:03
        A czy możesz mi powiedzieć jak wstawia się później takie zdjęcia do bloga? Widzę tam kilka różnych linków, ale nie wiem co wybrać i jak wstawić, bo szczerze powiedziawszy mało się znam na takich rzeczach.
        Z góry wielkie dzięki
        A.
    • Gość: dr_ewa999 Re: Zdjęcia a wpisy archiwalne IP: *.onecik.pl / 80.53.165.* 19.12.05, 14:04
      właśnie niedawno parenaście linijek niżej postulowałam, aby uruchomić funkcję
      edytowania archiwum, ale jak to zwykle bywa admini mówiąc brzydko nas olali
      • chilijczyk Re: Zdjęcia a wpisy archiwalne 19.12.05, 15:25
        Nie przesadzaj. Napisali ze rozwazaja mozliwosc wprowadzenia edycji archiwum.
        Jest to pewien postep... smile
        • mpieck Re: Zdjęcia a wpisy archiwalne 21.12.05, 15:17
          Archiwum będzie edytowalne, tylko wymaga to wprowadzenia zmian w aplikacji,
          stąd funkcjonalność ta nie jest możliwa do wprowadzenia natychmiast.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka