Dodaj do ulubionych

Problem ogromnej wagi...

30.04.06, 22:21
Cos sie zamotalem jak przeczytalem:

Użytkownicy bloga Twój blog może mieć kilku czytelników, autorów i administratorów. Możesz ich tu dodać wpisując loginy (muszą być użytkownikami blox.pl). Czytelnicy mogą jedynie czytać i komentować bloga. Autorzy mogą dodatkowo pisać posty. Administratorzy mogą to co autorzy oraz dodatkowo mają możliwość zmiany ustawienia bloga (np. wygląd). Ustawienia te są aktywne tylko wtedy, gdy dostęp do bloga dla wybranych użytkowników jest włączony poniżej:
Dostęp ograniczony tylko do grupy zdefiniowanych użytkowników (w tym właściciela bloga):

No i juz kompletnie nie wiem o co chodzi... ;/. czy moge dac pewne uprawnienia jakiejs osobie, nieogranicajac przy tym wejscia na blog?

Chce by jeszcze jedna osoba mi pomagala, ale nie wiem czy niezamkne tym drogi do odwiedzania mojego bloga innym. nierozumiem nic, z tego co oni mi tu napisali ;/

Pomocy i pozdrawiam serdecznie! smile
Obserwuj wątek
    • chantalle23 Re: Problem ogromnej wagi... 30.04.06, 22:47
      poczytaj jeszcze raz to co sam przed chwilą napisałeś a zrozumiesz.Pomalutku i
      spokojnie nie jak na wojnie.Dojdziesz do tegosmile
    • aristocratica Re: Problem ogromnej wagi... 30.04.06, 23:31
      Mozesz, dodac czytelnika, uzytkownika i administratora i byc dostepnym dla
      kazdego.
    • Gość: dr_ewa999 Re: Problem ogromnej wagi... IP: *.onecik.pl / 83.238.163.* 02.05.06, 00:51
      jeśli chcesz by ktos pomagał ci w pisaniu i prowadzeniu bloga musisz zrobić go
      adminem bloga-on może to co właściciel, czytelnik tylko czyta....itd...
      nie zmieniaj tylko dostepu do zdefiniowanych uzytkowników bo wtedy
      zastrzeżesz...smile jakby co pytaj...
      drewa999.blox.pl/html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka