jolinda 12.07.06, 10:43 Hej, Dlaczego logowanie do blox.pl trwa ostatnio godzinami? Przecież to oszaleć z nudów idzie w oczekiwaniu na możliwość edycji bloga... Tylko ja mam ten problem? Pozdr, JL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roztoczanski Re: logowanie 12.07.06, 13:06 Moze uzywasz neostrady - u mnie ostatnio wszystko otwiera sie bardzo wolno. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
black_tea Re: logowanie 13.07.06, 10:10 U mnie tez ostatnio blox sie laduje powoli Niezaleznie od przegladarki Odpowiedz Link Zgłoś
jolinda Re: logowanie 13.07.06, 11:27 nie no... z mojej strony wszystko jest bez zmian. ta sama przeglądarka od zawsze (FF) i to samo łącze... (nie neo) i jak już się zaloguję, wszystko idzie bardzo szybko, ale to logowanie... kilka minut zawsze. dziwne, prawda? pozdr, jl Odpowiedz Link Zgłoś
kominek Re: logowanie 22.07.06, 22:32 tebe napisał: > Przeglądarka? Ani przeglądarka, ani zbyt wolny sprzęt, ani system. Nazwę to po imieniu: coś się schrzaniło na blox. Logowanie oraz nawigacja po zakładkach w edycji trwa irytująco długo. Wcześniej czegoś takiego nie było. W tej chwili blox.pl jest najdłużej otwierającą się stroną, przebiliście pod tym względem nawet grono.net Odpowiedz Link Zgłoś
kaliope1 Re: logowanie 13.07.06, 10:28 ja też się nie mogę normalnie zalogować-trwa jak wyżej używam FF i neostrady- jak do tej pory było dobrze coście tam ulepszyli znowu? kaliope.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iganiecka Re: logowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:23 u mnie też, podobnie jak rozwijanie listy blogów zastrzezonych Odpowiedz Link Zgłoś
jolinda Re: logowanie 21.07.06, 14:39 ej no... logowanie nadal zajmuje mi grubo ponad minutę... to nie jest normalne. sprawdzałam na różnych kompach i na różnych przeglądarkach. zawsze tak samo. POMOCY. Jolka. Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: logowanie 24.07.06, 12:33 Opóźnienie nie jest związane z samym logowaniem. Na razie poprawę powinni odczuć userzy, którzy nie korzystają z moderowania lub moderują tylko wybrane blogi. Odpowiedz Link Zgłoś