moon5 02.07.07, 01:27 Kiedy będzie zwiększona ilość miejsca na kod HTML oraz maksymalna wielkość pliku ładowanego do zasobów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ols Re: Pojemność bloga 02.07.07, 09:07 1) w lipcu. 2) nie ma takiej potrzeby - jeśli masz większe pliki to lepiej trzymać je na wyspecjalizowanym hostingu. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Pojemność bloga 03.07.07, 11:57 quentiin napisał: > Którego roku? Bieżącego Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: Pojemność bloga 03.07.07, 17:23 ols napisał: > 1) w lipcu. > 2) nie ma takiej potrzeby - jeśli masz większe pliki to lepiej trzymać je na wy > specjalizowanym hostingu. Chodziło mi o plik typu png, który jest wpisany w CSS bloga. Nie wiem, jak umiescić taki plik z hostingu. Z hostingu korzystam, ale bardzo brakuje mi miejsca na kod html schowku. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Pojemność bloga 03.07.07, 17:34 Można go wstawić tak samo - po prostu wstawiając adres obrazka. Pole powiększymy, publicznie obiecałem Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: Pojemność bloga 03.07.07, 18:25 Pewnie można. Niestety nie wiem, czy poprzedzić adres obrazka. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Pojemność bloga 04.07.07, 12:11 W edytorze tinyMCE wystarczy kliknąć w ikonę obrazka i wyskakującym okienku wkleić adres zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś