k3cho 07.03.08, 21:35 1. Co muszę zrobić aby opisy kategorii były widoczne na blogu 2. Jak wstawiać filmy, aby okienko odtwarzacza było widoczne na blogu 3. Nie wiem co zrobić żeby móc odpowiadać osobno na poszczególne komentarze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perrier Re: 3 pytania 08.03.08, 11:53 2. filmy - trzeba skopiowac podany kod i wkleic w notce (trzeba przejsc do html (w edytorze zaawansowanym ikonka wyglada tak "<>"). Jezeli to nie pomoze, zmienic edytor na prosty. Wlkeic pobrany kod. Zapisac. 3. Odp. - osobno odpowiadac sie nie da, czyli nie ma mozliwosci takiej jak np. na forum. Mozna po prostu wpisac swoj wlasny komentarz odpowiadajac kolejno na pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
k3cho Re: 3 pytania 09.03.08, 09:31 dzięki za odp. z tym wklejaniem nic nie daje niestety, a przy html to może to wyglądać tak, że link można umieścić w danym wyrazie i potem klikać na niego, a mi nie o to chodziło. z tymi komentarzami to się domyślałem, zastanawiam się czy nie ma jakiegoś sposobu by to obejść Odpowiedz Link Zgłoś