Dodaj do ulubionych

Komitet powitalny Adama

IP: *.krakow.eco.pl 08.02.02, 14:41
Zainteresowała mnie wiadomość z wątku o Mazurach, że Adam przyjeżdża po wielu
latach do kraju. Strasznie będę ciekaw Twoich,Adamie, wrażeń, ponieważ, sądząc
z tego co piszesz, o wielu zmianach,jakie zaszły w kraju, nie wiesz. Z chęcią
zorganizowałbym jakieś dzieci z kwiatami czy orkiestrę strażacką, która
powitałaby Cię na rogatkach Ełku, jako obywatela zasłużonego dla krzewienia
kultury komputerowej. Niestety, wybieram się w wakacje do NY, więc nie będę
mógł. Może ktoś inny ma chęć? Na przykład Manio?
Obserwuj wątek
    • Gość: manio Re: Komitet powitalny Adama IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 17:25
      Niestety, wybieram się w wakacje do NY, więc nie będę
      > mógł. Może ktoś inny ma chęć? Na przykład Manio?

nie ma problema.

manio
    • ralston Re: Komitet powitalny Adama 08.02.02, 17:41
      Adamie,
      Łelkam w Ełku i czekamy na felieton "Ełk widziany zza Wielkiej Wody" Ciekaw
      jestem jakie będą wrażenia po dłuższym nie oglądaniu...
      Pozdrawiam,
      Ralston
      • Gość: Adam Re: Komitet powitalny Adama IP: *.proxy.aol.com 09.02.02, 07:24
        Ja rowniez jestem ciekawy jakie wrazenie wywrze na mnie Elk po 13 latach i co w
        nim zastane. W ogole jestem ciekawy tej nowej Polski.

Jesli ktos z forumowiczow chcialby zapoznac sie ze mna osobiscie to nie widze
        przeszkod. Mozna bylobyby spotkac sie np. w Hortexie czy jakiejs innej kawiarni
        badz restauracji i pogadac o starych i nowych czasach oraz zobaczyc who is who.

Manio co do blondynek to one sikaja podobno tylko na widok Jamesa Bonda.

Pozdrawiam
        Adam
        • Gość: manio Re: Komitet powitalny Adama IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 16:47

> Jesli ktos z forumowiczow chcialby zapoznac sie ze mna osobiscie to nie widze
          > przeszkod. Mozna bylobyby spotkac sie np. w Hortexie czy jakiejs innej kawiarni

> badz restauracji i pogadac o starych i nowych czasach oraz zobaczyc who is who.

OK , daj tylko znać odpowiednio wcześniej o terminie przyjazdu, bo też nie
          siedzimy jak grzyby w miejscu. Latem lubimy sobie popatrzeć na blondynki/brunetki
          w innych miejscach wszechświata.

pozdrawiam
          manio

p.s. jaja to atrybut oszołomskiej prawicy. Mobb nie podejrzewałem Cię !

• Gość: mobb Re: Komitet powitalny Adama IP: *.ppp.eranet.pl 09.02.02, 21:30
      swietny pomysl, od poniedzialku zaczne zbierac jajka...
      • Gość: luego Re: Komitet powitalny Adama - do Mobba IP: *.bial.gazeta.pl 10.02.02, 15:22
        hahah, jestes nieznosny Mobb, ale jak zobaczylam ze sie dopisales (po chyba 100
        latach nieobecnosci!), bylam pewna ze przeczytam cos w tym stylu... Eee, gwoli
        scislosci dodam, ze uwazam iz rzucanie jajkami to bardzo nieladna rzecz, bardzo
        nieladna. :))) pozdrawiam
        lu
        • Gość: mobb Re: Komitet powitalny Adama - do Mobba IP: *.mcnet.pl 11.02.02, 11:28
          Luego,

wynika z tego że styl mam przewidywalny...
          Aczkolwiek nie do końca, bo Manio spodziewal sie ze zastosuję
          bardziej 'lewicowe' formy protestu.
          Niestety Maniu,
          UOP nie jest w mojej dyspozycji i nie uda mi sie Adama zatrzymac przy ich
          pomocy. Wobec powyższego jajka pozostają jedyną skuteczną formą wyrazu mojej
          dezaprobaty...
          • Gość: manio Re: Komitet powitalny Adama - do Mobba IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 13:10
            rozumiem Twoją konsekwentną postawę. Lubię jajka.Mniam.

pozdrawiam

manio
          • Gość: Adam Re: Komitet powitalny Adama - do Mobba IP: *.proxy.aol.com 12.02.02, 03:52
            Gość portalu: mobb napisał(a):

> wynika z tego że styl mam przewidywalny...
            > Aczkolwiek nie do końca, bo Manio spodziewal sie ze zastosuję
            > bardziej 'lewicowe' formy protestu.
            > Niestety Maniu,
            > UOP nie jest w mojej dyspozycji i nie uda mi sie Adama zatrzymac przy ich
            > pomocy. Wobec powyższego jajka pozostają jedyną skuteczną formą wyrazu mojej
            > dezaprobaty...

Mobb

Na pewno schowasz dwa jajka w spodnie, zapniesz sie pod szyja i nie bedziesz mial
            czym rzucac.

Adam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka