Dodaj do ulubionych

Tort? Gdzie?

21.12.09, 12:03
Czy ktoś może wie gdzie mogę zamówić smaczny tort? Karmelek odpada...
Obserwuj wątek
    • francais-m Re: Tort? Gdzie? 02.01.10, 12:18
      powiem Ci szczerze, że najlepszy tort jaki w życiu jadłam to właśnie z Karmelka,
      bodaj nazywał się 'Czekoladowy', miał naprawdę ogromne powodzenie na dwóch
      przyjęciach urodzinowych i podejrzewam, że zamówię go sobie na wesele również,
      no tyle że w rozmiarze XXL ;-) ale nie powiem - to dość spory wydatek
      • cheri-bibi Re: Tort? Gdzie? 02.01.10, 14:36
        to chyba, miałaś szczęście, bo przez ostatni rok przy różnych okazjach trzy razy
        miałam szansę spróbować i niestety... sztuczna, chemiczna bita śmietana +
        standardowy biszkopt, jakoś nic specjalnego.
    • magdagg2 Re: Tort? Gdzie? 03.01.10, 18:48
      w ruskiej wsi jest kobieta, ktora robi torty, mialam stamtad weselny i pozniej
      urodzinowy w kształcie kubusia puchatka. gdzie powinnam miec nr to jak chcesz to
      podam
      • cheri-bibi Re: Tort? Gdzie? 03.01.10, 19:53
        magdagg2, jeśli ta pani ma nazwisko kojarzące się z pewnym kwiatem ;) (nie
        wypada tu podawać nazwisk) to bardzo proszę, już gdzieś o Niej słyszałam...
        możesz mi wysłać na pocztę gazetową cheri-bibi@gazeta.pl
        • magdagg2 Re: Tort? Gdzie? 05.01.10, 00:53
          poszlo na maila :)
          • cheri-bibi Re: Tort? Gdzie? 09.01.10, 14:50
            mam, dzięki złota kobieto :*
    • cheri-bibi Re: Tort? Gdzie? 04.07.10, 22:30
      w związku z tym, że już kilka razy pytano mnie poprzez maila o nr tel. do tej
      Pani z ruskiej wsi piszę tutaj.... Otóż owa Pani najprawdopodobniej wyjechała za
      granicę. Wiele razy próbowałam się dodzwonić, aż w końcu dowiedziałam się, że
      nie ma jej w Polsce. Teraz torty kupuję w cukierni "u ludwiki" w olecku, trochę
      daleko ale polecam...
      • magdagg2 Re: Tort? Gdzie? 07.07.10, 18:12
        hmm, do mnie tez pare ludzie pisało z takim samym zapytaniem, ostatnio ze 2
        tygodnie temu dawałam jej numer i pozniej pani napisala mi ze zamówiła tort.więc
        może ten wyjazd to chwilowy jakiś
        • cheri-bibi Re: Tort? Gdzie? 08.07.10, 11:59
          może i tak, może trzeba trafić, bo z tego co wiem to tej Pani więcej nie ma niż
          jest...
          • diin Re: Tort? Gdzie? 29.03.11, 10:45
            dziewczyny czy mogłybyście przesłąc mi ten nr na gazetowego?
            Ja jednak spróbowałabym się do tej kobiety dodzwonić
            • cheri-bibi Re: Tort? Gdzie? 01.04.11, 21:27
              diin, nie mam juz numeru niestety, miałam problem z telefonem i zaginęły mi kontakty z książki tel. w każdym razie możesz tort zamówić też w cukierni "u ludwiki" w olecku. juz kilka razy zamawiałam tam różne wypieki i były bardzo smaczne. numer znajdziesz w sieci. ich kierowca czasem przyjezdza do ełku więc możesz się umówić na odbiór tutaj na miejscu
              • diin Re: Tort? Gdzie? 03.04.11, 18:44
                cześć :)
                Ja tak informacyjnie - numer do tej kobiety zdobyłam, zamówiłam tort już..
                Gdyby ktoś chciał się z nią kontaktować w sprawie tortu to wiem że do końca sierpnia jest w Polsce
                Cukierni u ludwiki nie "próbowałam" ale przy najbliższej okazji będę pamiętała :)
                dziękuję za info
                pozdrawiam
                • lili83_live Re: Tort? Gdzie? 14.06.11, 17:31
                  witam!
                  ja w sprawie tortów,jak cenowo stoją torty z karmelka a ile kosztuje tort u tej kobiety domyślam się że od kg.?Interesują mnie takie urodzinowe dla dzieci.
                • oliwia1126 Re: Tort? Gdzie? 09.07.11, 09:34
                  Cześć!!
                  Mogłabym prosić nr do tej kobietki od tortów? będę miała wesele w ełku a moim źródłem informacji jest internet, bo od dawna mieszkam na pomorzu, a skoro same dobre opinie o tej pani to bardzo proszę o jakieś namiary. :)
                  • leszczynkaaa Re: Tort? Gdzie? 31.01.13, 17:55
                    Wiem , że w Ełku dziewczyna piecze torty. Śliczne.Takie w stylu angielskim-tak to się chyba nazywa-pokryte lukrem i ręcznie robionymi ozdobami. Mam gdzieś jeszcze zdjęcie tortu jaki mi upiekła.Jak ktoś będzie chciał to podeślę.
                    • rira23 Re: Tort? Gdzie? 08.07.13, 19:34
                      Witam:)

czy mogłabyś podesłać mi namiary na tą dziewczynę?

Z góry dziękuję i pozdrawiam,

Ania
                      • joannajozwiak2 Re: Tort? Gdzie? 24.07.13, 22:50
                        WITAM . SERDECZNIE ZAPRASZAM NA MOJĄ STRONĘ CUKIERNICZĄ NA FACEBOOK "TORTY NA ZAMÓWIENIE EŁK "
                        • anitka-1990 Re: Tort? Gdzie? 06.05.14, 14:10
                          Polecam torty od Jolanty Buć ( znajdziecie ją na Facebook-u), wiem ze tez prowadzi bloga
                          Torty robi bardzo pyszne a przede wszystkim, przepiękne- postacie z bajek, wieczory paninskie/kawalerskie, torty weselne, chrzciny. Naprawde polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka