cheri-bibi 21.12.09, 12:03 Czy ktoś może wie gdzie mogę zamówić smaczny tort? Karmelek odpada... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francais-m Re: Tort? Gdzie? 02.01.10, 12:18 powiem Ci szczerze, że najlepszy tort jaki w życiu jadłam to właśnie z Karmelka, bodaj nazywał się 'Czekoladowy', miał naprawdę ogromne powodzenie na dwóch przyjęciach urodzinowych i podejrzewam, że zamówię go sobie na wesele również, no tyle że w rozmiarze XXL ;-) ale nie powiem - to dość spory wydatek Odpowiedz Link Zgłoś
cheri-bibi Re: Tort? Gdzie? 02.01.10, 14:36 to chyba, miałaś szczęście, bo przez ostatni rok przy różnych okazjach trzy razy miałam szansę spróbować i niestety... sztuczna, chemiczna bita śmietana + standardowy biszkopt, jakoś nic specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: Tort? Gdzie? 03.01.10, 18:48 w ruskiej wsi jest kobieta, ktora robi torty, mialam stamtad weselny i pozniej urodzinowy w kształcie kubusia puchatka. gdzie powinnam miec nr to jak chcesz to podam Odpowiedz Link Zgłoś
cheri-bibi Re: Tort? Gdzie? 03.01.10, 19:53 magdagg2, jeśli ta pani ma nazwisko kojarzące się z pewnym kwiatem ;) (nie wypada tu podawać nazwisk) to bardzo proszę, już gdzieś o Niej słyszałam... możesz mi wysłać na pocztę gazetową cheri-bibi@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cheri-bibi Re: Tort? Gdzie? 04.07.10, 22:30 w związku z tym, że już kilka razy pytano mnie poprzez maila o nr tel. do tej Pani z ruskiej wsi piszę tutaj.... Otóż owa Pani najprawdopodobniej wyjechała za granicę. Wiele razy próbowałam się dodzwonić, aż w końcu dowiedziałam się, że nie ma jej w Polsce. Teraz torty kupuję w cukierni "u ludwiki" w olecku, trochę daleko ale polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: Tort? Gdzie? 07.07.10, 18:12 hmm, do mnie tez pare ludzie pisało z takim samym zapytaniem, ostatnio ze 2 tygodnie temu dawałam jej numer i pozniej pani napisala mi ze zamówiła tort.więc może ten wyjazd to chwilowy jakiś Odpowiedz Link Zgłoś
cheri-bibi Re: Tort? Gdzie? 08.07.10, 11:59 może i tak, może trzeba trafić, bo z tego co wiem to tej Pani więcej nie ma niż jest... Odpowiedz Link Zgłoś
diin Re: Tort? Gdzie? 29.03.11, 10:45 dziewczyny czy mogłybyście przesłąc mi ten nr na gazetowego? Ja jednak spróbowałabym się do tej kobiety dodzwonić Odpowiedz Link Zgłoś
cheri-bibi Re: Tort? Gdzie? 01.04.11, 21:27 diin, nie mam juz numeru niestety, miałam problem z telefonem i zaginęły mi kontakty z książki tel. w każdym razie możesz tort zamówić też w cukierni "u ludwiki" w olecku. juz kilka razy zamawiałam tam różne wypieki i były bardzo smaczne. numer znajdziesz w sieci. ich kierowca czasem przyjezdza do ełku więc możesz się umówić na odbiór tutaj na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
diin Re: Tort? Gdzie? 03.04.11, 18:44 cześć :) Ja tak informacyjnie - numer do tej kobiety zdobyłam, zamówiłam tort już.. Gdyby ktoś chciał się z nią kontaktować w sprawie tortu to wiem że do końca sierpnia jest w Polsce Cukierni u ludwiki nie "próbowałam" ale przy najbliższej okazji będę pamiętała :) dziękuję za info pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lili83_live Re: Tort? Gdzie? 14.06.11, 17:31 witam! ja w sprawie tortów,jak cenowo stoją torty z karmelka a ile kosztuje tort u tej kobiety domyślam się że od kg.?Interesują mnie takie urodzinowe dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia1126 Re: Tort? Gdzie? 09.07.11, 09:34 Cześć!! Mogłabym prosić nr do tej kobietki od tortów? będę miała wesele w ełku a moim źródłem informacji jest internet, bo od dawna mieszkam na pomorzu, a skoro same dobre opinie o tej pani to bardzo proszę o jakieś namiary. :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszczynkaaa Re: Tort? Gdzie? 31.01.13, 17:55 Wiem , że w Ełku dziewczyna piecze torty. Śliczne.Takie w stylu angielskim-tak to się chyba nazywa-pokryte lukrem i ręcznie robionymi ozdobami. Mam gdzieś jeszcze zdjęcie tortu jaki mi upiekła.Jak ktoś będzie chciał to podeślę. Odpowiedz Link Zgłoś
rira23 Re: Tort? Gdzie? 08.07.13, 19:34 Witam:) czy mogłabyś podesłać mi namiary na tą dziewczynę? Z góry dziękuję i pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
joannajozwiak2 Re: Tort? Gdzie? 24.07.13, 22:50 WITAM . SERDECZNIE ZAPRASZAM NA MOJĄ STRONĘ CUKIERNICZĄ NA FACEBOOK "TORTY NA ZAMÓWIENIE EŁK " Odpowiedz Link Zgłoś
anitka-1990 Re: Tort? Gdzie? 06.05.14, 14:10 Polecam torty od Jolanty Buć ( znajdziecie ją na Facebook-u), wiem ze tez prowadzi bloga Torty robi bardzo pyszne a przede wszystkim, przepiękne- postacie z bajek, wieczory paninskie/kawalerskie, torty weselne, chrzciny. Naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś