Dodaj do ulubionych

Nadal bezruch!

15.07.04, 22:51
No panie i panowie, juz osiem osob wpisalo sie do Ketrzynskiego Spisu
Powszechnego a tu nadal taki bezruch! Jak to tak, to znaczy, ze nikt nie ma
nic ciekawego do przekazania? Piszcie cokolwiek, nawet jesli to nie bedzie
ciekawe to zawsze ktos np. odpisze - "to nie jest ciekawe" ale przynajmiej
jakis ruch bedzie! Przyznam sie, ze mi tez nic nie przychodzi do glowy, wiec
pisze to co wlasnie napisalem :)
Pozdrawiam wszystkich tych, ktorym sie chce cokolwiek robic!
yomarin
Obserwuj wątek
    • amadeuszk Re: Nadal bezruch! 15.07.04, 23:12
      Ja jestem tu nowy. Proszę o wyrozumiałość. A pozatym w tej chwili bardzo mi się
      coś chce, mianowicie wziąć jakiś prysznic albo cuś ..... ale ktoś mi właśnie
      okupuje łazienkę od pół godziny ...
      • yomarin Re: Nadal bezruch! 15.07.04, 23:45
        To napewno siostra, tylko siostry potrafia tak skutecznie okupowac lazienki.
    • karmer Re: Nadal bezruch! 15.07.04, 23:31
      Nie ma się co dziwić, w końcu mamy wakacje. Komu w tak piękne lato chce się
      siedzieć przed ekranem monitora. Nie lepiej jakis biwaczek, słoneczko, piwko :)
      Wakacje minął i się wszystko ładnie rozkręci...
      • yomarin Re: Nadal bezruch! 15.07.04, 23:49
        Piękne lato... biwaczek, słoneczko... - przepraszam, to ironia?
        • karmer Re: Nadal bezruch! 16.07.04, 11:40
          Przepowiednia :)
      • usher1 Re: Nadal bezruch! 16.07.04, 15:18
        hehe jakby te forum jacyś ludzie odwiedzali z kętrzyna ;) , to by na bank coś
        się na forum działo:) A tak większość przynajmniej tak sądzę pisze na forum
        www.ketrzyn.com.pl . Tam można powiedzieć że jest dopiero jakiś taki sobie
        ruch:)
        • kszychoo etam bezruch 19.07.04, 23:05
          Ło matko!
          troche (jakies dwa tygodnie) mnie nie bylo bo na urlopie byłem a tu tyle nowych
          twarzy:))!
          A na urlopie byłem nad morzem i było do bani. Myslałem że mi wiatr głowe urwie.
          o kąpaniu mowy nie było. Nie ma to jak Mazury...

A tak w ogóle to potraficie sobie wyobrazic że mieszkacie w 250-o tysięcznym
          mieście, w którym jest tylko jedno kapielisko (taki staw jak pół naszego
          jeziorka) i w dodatku w wakacje jest zamknięte bo salmonella se tam zamieszkała
          ( i jeszcze szczury wodne. Ciekawe że ich ta salmonella nie rusza...)? Taki
          własnie jest Radom.
          Tragedia.

Aha i jeszcze jedno. Albo mi sie wydaje, albo tu żadnej kobity nie ma.. Same
          chłopy. No gdzie te wszystkie ketrzyńskie internautki?
          • yomarin Re: etam bezruch 22.07.04, 20:53
            > Aha i jeszcze jedno. Albo mi sie wydaje, albo tu żadnej kobity nie ma.. Same
            > chłopy. No gdzie te wszystkie ketrzyńskie internautki?

Tez sobie niedawno o tym pomyslalem. Wielka szkoda, ze nasza ketrzynska plec
            piekna nie chce tutaj zagladac. Napewno wniosly by do dyskusji sporo
            ozywienia :).
            • amadeuszk Re: etam bezruch 22.07.04, 23:40
              .....no i może o najnowszych kosmetykach by się podyskutowało
              • usher1 Re: etam bezruch 23.07.04, 19:10
                hehe.. te piękne to na czatach zazwyczaj możesz spotkać. A teraz zresztą kogo
                zostaniesz w takiej ... jak Kętrzyn:) i jeszcze do tego w środku wakacji:).
                Pozdrawiam
                • yomarin Re: etam bezruch 23.07.04, 20:51
                  Jednym slowem, dziewczeta nas opuscily. Niestety panowie - musimy sobie radzic
                  sami (troche dziwnie to zabrzmialo ;))
                  • usher1 Re: etam bezruch 23.07.04, 21:39
                    hehe ... nic dodać nic ując, sama prawda:)
    • yoolcia1 Re: Nadal bezruch! 12.08.04, 15:07
      CHWILECZKĘ.....
      ...Jestem płeć piekna.....i zaczynam tu zaglądać!
      może w telewzji ketrzyńskiej ogłosić forum na jakiś temat,zapraszać gości..
      stwożyć internetowe radio..i rozruszać ludzi w mieście!!!
      pomyślcie trochę!!!!a nie monopol ma KTK :((
      wystarczy ,żę w Korszach żądzi miastem ksiądz!
      w Reszlu chcą ludzie coś robić ,ale są osamotnieni w swym działaniu
      NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI.....
      • yomarin Re: Nadal bezruch! 13.08.04, 00:00
        Witamy, witamy plec piekna! :) Radio to nie jest glupi pomysl. Pamietam, jak
        pare lat temu, paru zapalencow probowalo tworzyc cos takiego w Ketrzynie.
        Niestety bylo to niezgodne z prawem wiec musialo sie kiedys skonczyc. Ale chyba
        w Bartoszycach calkiem niezle radio sobie radzi, w Wegorzewie tez chyba jest
        wiec dlaczego w Ketrzynie nie moze byc? Tylko kto sie tym zajmie? Radio
        internetowe jest dobre bo nie trzeba koncesji, ale by mialo bardzo ograniczone
        grono sluchaczy. Ale z drugiej strony, Ketrzynianie na emigracjii mogli by go
        sluchac. Podstawowy problem jest jednak taki, ze trudno by bylo znalezc osobe
        ktora by dysponowala czasem i poprowadzila by takie radio. Ale pomysl jest
        niezly.
        • yoolcia1 Re: Nadal bezruch! 13.08.04, 10:05
          oj,znajdzie się grupa zapaleńców..no i ja mogę się pobawić :))))
          pomysł zaczerpnięty został z jednej stacji infotips....
          tam też jat czat..musimy się tylko rozreklamować i tyle!
          to kiedy zaczynamy??????
          • usher1 Re: Nadal bezruch! 14.08.04, 13:14
            hehe... radio ... hehe ... ale numer jeszcze kętrzyńskie... hehe ... tak, więc
            nic nie mogę powiedzieć ;) poza tym życze powodzenia:).
            • yoolcia1 Re: Nadal bezruch! 15.08.04, 10:53
              :Przeciwnicy twierdzą ,że nam zaprzeczają narzucjąc nam swoje zdanie i niezważając na nasze"---Goethe.
              • amadeuszk Re: Nadal bezruch! 17.08.04, 13:44
                Myślę że paru chętnych by się znalazło. Nie znam się na tym, ale koszty takiego
                przedsięwzięcia napewno są bardzo wysokie (koszty sprzętu, koncesji). Ciężko
                jest znaleźć sponsorów na różne często "pierdelansowe" rzeczy a co powiedzieć
                na takie coś jak radio. Ale z drugiej strony takie "Radio Bartoszyce" działa
                już od wielu lat, ma wysoką słuchalność, więc chyba warto byłoby mieć w naszym
                mieście taką niewielką rozgłośnię ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka