zdzicha 12.05.02, 23:20 Czy jest w Ełku ulica, plac albo pomnik J.P. II? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: ul. Jana Pawła II IP: *.proxy.aol.com 13.05.02, 06:20 zdzicha napisał(a): > Czy jest w Ełku ulica, plac albo pomnik J.P. II? Jak mi wiadomo w Elku znajduje sie pomnik Jana Pawla II oraz dawny Plac Sapera nosi nazwe placu Jana Pawla II. Nie wiem moze jest rowniez ulica, ale moze wiecej informacji beda uprzejmi Tobie udzielic na ten temat koledzy i kolezanki z forum, ktorzy mieszkaja aktualnie w Elku badz odwiedzaja Elk, Ja w Elku nie bylem ponad 13 lat. Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koRnac Re: ul. Jana Pawła II IP: *.daewoo.com.pl 13.05.02, 08:15 jest pomnik , plac i ulica imienia Jana Pawla II. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: ul. Jana Pawła II 13.05.02, 23:44 Gość portalu: koRnac napisał(a): > jest pomnik , plac i ulica imienia Jana Pawla II. No to nieźle wypadacie w statystykach :)) Dzięki za info. zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: ul. Jana Pawła II IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 14:07 Jest pomnik JP II, plac JPII (dawny sapera), ulica JPII (na osiedlu Baranki), oraz szkoła podstawowa i gimnazjum im. JPII. Ełk to jest święte miasto!!! Odpowiedz Link Zgłoś