muraszka1 13.05.05, 13:55 mam do sprzedania mieszkanie w Ketrzynie 43 m2, z cegly,wlasnosc notarialna,mieszkanie nie jest spoldzielcze, wiadomo do remontu ale nowy piecyk gazowy,niski czynsz, jak to chodzi w Ketrzynie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoolcia1 Re: czy mi pomozecie? 13.05.05, 14:33 mieszkanko na sprzedaż: w ketrzynie ponoć chodzą po 1300zł/m mrągowo zrobiło się drogie bo tu mieszkania są po 2000zł także kokosów nie zrobi się na naszym ketrzynie-powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
gorka.poznanska Re: czy mi pomozecie? 13.05.05, 21:05 Hmmm... Z Ketrzyna do Mragowa jedzie sie 20-30min. Ja codziennie do roboty (z dzielnicy do dzielnicy w W-wie) dojezdzam ok. 40 minut - i to tez tylko dlatego, ze autem jade. Jakbym chcial komunikacja miejska, to zajeloby mi to zdecydowanie ponad godzine (w jedna strone)... Tak wiec, Yoolcia, sa rowniez dobre aspekty mieszkania w Ketrzynie! Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: czy mi pomozecie? 15.05.05, 12:42 proponuja mi po 1.000,- za metr? Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia1 Re: czy mi pomozecie? 16.05.05, 14:52 jakie tam dobre aspekty....a już tam... trzeba zmienić klimat i tyle... osiedle grundwaldzkie mi się podoba.. w stolicy mieszkałam z 5 lat...na grochowie...tęsknię za tamtymi klimatami....oj,choćby znowu tam być ...na chcwilkę.. 1 tys / m-to normalka.taki to ketrzyn ,że wrony latają do góry nogami...też będę mieć mieszkanko do sprzedania...tak sobie myslę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gorka.poznanska Re: czy mi pomozecie? 16.05.05, 21:15 Piec lat na Grochowie ? Pachnie mi to Kicem. Zgadlem ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia1 Re: czy mi pomozecie? 20.05.05, 18:57 czym ci pachnie? mieszkałam ,wierz lub nie, Odpowiedz Link Zgłoś
gorka.poznanska Re: czy mi pomozecie? 20.05.05, 21:47 Kic to akademiki uniwerku na Grochowie. Moja zone tam poznalem. Mieszkalas tam i nie wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia1 Re: czy mi pomozecie? 31.05.05, 22:41 nie znam twojej żony! wiem gdzie są akademiki-bo byłamna kordeckiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
gorka.poznanska Re: czy mi pomozecie? 02.06.05, 00:59 Akademiki przy Kordeckiego to chyba raczej w Szczecin, niz Warszawa ? Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: czy mi pomozecie? 13.06.05, 05:44 sprzedane,dzieki za podpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia1 Re: czy mi pomozecie? 17.06.05, 15:05 a tak! na kordeckiego nadal jest akademik u mego pierwszego męża..... hiihihi...średnia pożycia u niego to 3,5 roku..ja byłam trzecią żoną...więc..jak w akademiku... obecnie jest ze studentką młodszą od siebie o 20 lat... no powiedz sam...górko...czy to nie akademik? Odpowiedz Link Zgłoś