monitors1 13.08.05, 09:58 CZY KTOS WIE O KTOREJ GODZINIE MA SIE ODBYC?- ESKA HITY NA CZASIE W ELKU, 21 SIERPNIA?? karttika@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horny7 Re: FINAL ESKA HITY NA CZASIE W ELKU 16.08.05, 08:51 monitors1 napisała: > CZY KTOS WIE O KTOREJ GODZINIE MA SIE ODBYC?- ESKA HITY NA CZASIE W ELKU, 21 > SIERPNIA?? > karttika@poczta.onet.pl Hmmm... czy pytasz o te impreze, ktora ma byc transmitowana przez TVP2? Jesli tak to o 20.00. & Odpowiedz Link Zgłoś
cheri-bibi Re: FINAL ESKA HITY NA CZASIE W ELKU 16.08.05, 13:23 normalnie byłam w szoku jak zobaczyłam na plakacie Danzel i Global Dj's :O! że o Bartku Wronie nie wspomnę he he Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: FINAL ESKA HITY NA CZASIE W ELKU 16.08.05, 13:25 mnie porazilo jak zobaczylem, ze bedzie Doda!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: FINAL ESKA HITY NA CZASIE W ELKU 16.08.05, 13:33 A czy Doda dużo traci jak się oprócz wizji włączy również fonię? Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: FINAL ESKA HITY NA CZASIE W ELKU 16.08.05, 13:39 ralston napisał: > A czy Doda dużo traci jak się oprócz wizji włączy również fonię? Nie jest najgorzej :) Da sie tego posluchac, szczegolnie w aucie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cheri-bibi Re: FINAL ESKA HITY NA CZASIE W ELKU 17.08.05, 09:22 jak dla mnie to SZ.P. Doda - Elektroda ma głos całkiem niezły i naprawdę to wolę jej posłuchać niż np. Mandaryny, która jest fatalna. Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: FINAL ESKA HITY NA CZASIE W ELKU 22.08.05, 08:12 I jak bylo na miejscu? W moim telewizorze wygladalo to zajefajnie :) & Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: FINAL ESKA HITY NA CZASIE W ELKU 22.08.05, 09:52 No właśnie - ja nie widziałem ani na żywo, ani w telewizji, bom akurat był w drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: FINAL ESKA HITY NA CZASIE W ELKU 22.08.05, 09:58 ralston napisał: > No właśnie - ja nie widziałem ani na żywo, ani w telewizji, bom akurat był w > drodze... Oj zaluj, zaluj Rals... Szczegolnie finalu w wykonaniu Dody :-) Ehhhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: FINAL ESKA HITY NA CZASIE W ELKU 22.08.05, 12:21 A cóż takiego szczególnego było w tym wykonaniu finału przez Dodę? Odpowiedz Link Zgłoś
mvito Re: FINAL ESKA HITY NA CZASIE W ELKU 22.08.05, 21:53 jak wyglada final w wykonaniu Dody to chyba najlepiej wie..... Radek Majdan ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: FINAL ESKA HITY NA CZASIE W ELKU 23.08.05, 08:45 mvito napisał: > jak wyglada final w wykonaniu Dody to chyba najlepiej wie..... Radek Majdan ;-) he, he... Poki co Radek w Atenach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulka51 Re: FINAL ESKA HITY NA CZASIE W ELKU 22.12.05, 17:32 Ja byłam na tej imprezie :D Wkońcu mieszkam w Ełku. Mam nadzieje że powtórzą tę imprę. Tylko szkoda że tak krutko to trwało :( mogli tak pośpiewać do 24.00. Odpowiedz Link Zgłoś