kris281 08.11.02, 22:52 Zbliża się kolejny wydłużony weekend. Robicie jakieś plany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: Długi weekend IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 23:07 ja planuje impreze pozegnalna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Długi weekend IP: *.nyc.rr.com 09.11.02, 03:46 w Stanach cie czeka dlugi weekend indykowy -czw, pia, sob, niedziela - Thanksgiving. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Długi weekend IP: *.nyc.rr.com 09.11.02, 03:47 bedzie kupe zarcia, ale nie przybecie ci ani kilogram!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Długi weekend IP: *.nyc.rr.com 09.11.02, 03:47 (bo tu sa funty ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Długi weekend IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 09.11.02, 11:18 To zależy od pogody. Może gdzieś wyjadę, powdychać leśnego powietrza... W niedzielę II tura wyborów, dziś rano na szybie mojego samochodziku za jedną wycieraczką miałam ulotkę mojego kandydata, a za drugą wycieraczką ulotkę ze zdjęciem bandy trojga (ICH TROJE!). A w poniedziałek przejdę sie po okolicznych lokalach wyborczych by sprawdzić, że wygrał Fadrowski. Czy ktoś wywiesza flagę państwową na okoliczność święta 11. listopada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomko Re: Długi weekend IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 09.11.02, 20:42 Spacer nad jeziorem, łażenie po lesie. Do tego kawa u dwóch uroczych niewiast (jeszcze dzisiaj), oprócz tego lektura książek. W niedzielę i poniedziałek Msze św. W niedzielę oczywiście wezmę udział w wyborach prezydenckich, a o 21.30 będę znał wyniki wyborów. Będą wprawdze nieoficjalne, ale zawsze to jednak coś. W poniedziałek Narodowe Święto Niepodległości - też je uczczę. Flagi nie mam gdzie wywiesić, ale gdybym miał możiwość powiewałaby już od dzisiaj. Spotkam się także ze znajomymi i przyjaciółmi oraz nabiorę sił na pracowity wtorek. tomko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Długi weekend IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 10.11.02, 11:17 Gość portalu: tomko napisał(a): > a o 21.30 będę znał wyniki wyborów. a o 21.31 my będziemy znali nieoficjalne wyniki, bo Tomko okaże się spoko i je czym prędzej opublikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Długi weekend IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 09:44 dzis mam zamiar wybyc moze do lasu, pooddycha swiezym powietrzem, popstrykac troszke i przyswoic mysli, ze tam gdzie jade, do lasu bede musiala jechac samochodem 6 godzin :-(. poza tym mam zamiar troche dzis pokrzatac sie po kuchni i upichcic dzis cos dobrego, ale najpierw oczywiscie male sprzatanie po imprezce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomko Re: Długi weekend - do moni IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 22:37 Powodzenia tam, gdzie jedziesz i wracaj czym prędzej do nas. tomko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Długi weekend - do moni IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 09:34 Gość portalu: tomko napisał(a): > Powodzenia tam, gdzie jedziesz i wracaj czym prędzej do nas. > tomko nie dziekuje tomko zeby nie zapeszyc :))az tak szybko to chyba nie wroce, a jade do chicago. planuje posiedziec tam do lata. ale o ile pozwola warunki to na pewno jeszcze tu nieraz zawitam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomko Re: Długi weekend - do moni IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 00:10 Gość portalu: monia napisał(a): > jade do chicago. planuje posiedziec tam do lata. ale o ile pozwola warunki to > na pewno jeszcze tu nieraz zawitam :) Warunki muszą pozwolić. Nie każ czekać nam na wiadomości od Ciebie aż do lata. tomko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Długi weekend - do moni IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 09:59 Warunki muszą pozwolić. Nie każ czekać nam na wiadomości od Ciebie aż do lata. > tomko tomko :)) usa to nie syberia :)) tam tez jest internet i komputery :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redmen Re: Długi weekend IP: *.elk.mazury.pl 10.11.02, 11:56 kris281 napisał: > Zbliża się kolejny wydłużony weekend. Robicie jakieś plany? plany?no pewnie,% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Długi weekend IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 10.11.02, 12:40 No właśnie, jest długi weekend. Poszłabym do teatru - gdyby był w Ełku.!!! Tylko nie taki "podziemny", jakieś stowarzyszenia, amotorzy, tylko taki prawdziwy: niech mnie oczaruje magia teatru, afisze, sciszone rozmowy, szelest kurtyny, oczekiwanie na premierę - czy napewno nas na to nie stać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cats Re: Długi weekend IP: *.elk.mazury.pl 10.11.02, 14:11 Jola z Ciebie to fajna dupeczka co?;)Jesteś taka romantyczna i w ogóle...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Długi weekend IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 10.11.02, 19:34 Nudzisz się w długi weekend. Robaczku Nie jestem romantyczna, za bardzo, wiele rzeczy wnerwia mnie do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cats Re: Długi weekend IP: *.elk.mazury.pl 11.11.02, 03:44 Nie daj sie wyprowadzic z równowagi,taki jest ten kraj:(W tobie też na pewno drzemie coś romantycznego kotku;) Odpowiedz Link Zgłoś