kris281 13.11.02, 17:25 Idziecie gdzieś na Andrzejki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kloz Re: Andrzejki 13.11.02, 21:50 kris281 napisał: > Idziecie gdzieś na Andrzejki? Ja to idę na Andrzejki. I chyba się upiję - CZERWONYM winem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srokacz Re: Andrzejki IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 22:35 kloz napisała: > kris281 napisał: > > > Idziecie gdzieś na Andrzejki? > > Ja to idę na Andrzejki. I chyba się upiję - CZERWONYM winem. Jak mawiał jeden stary Gruzin o nazwisku Tegonieradze : po czerwonym winie straszny kac. Ja ide do teatro-kino-restauracji Rydzewski-Orzeł vel Turystyczna. A co kurna, odchamie się przy chamskiej muzyce i śmierdzącym kotlecie. Mam nadzieję że nie będzie tłoku bo lubie poszaleć na parkiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kloz Re: Andrzejki 13.11.02, 23:27 Gość portalu: srokacz napisał(a): > Jak mawiał jeden stary Gruzin o nazwisku Tegonieradze : po czerwonym winie > straszny kac. Tak mawiał jego brat - słynny Gruzin Kałmanawardze. Odpowiedz Link Zgłoś