Dodaj do ulubionych

Makijaż slubny

06.04.07, 23:37
Gdzie w Ełku potrafią zrobić nienaganny makijaż ślubny. Rok temu poszłam po
raz pierwszy do kosmetyczki (salon Beauty)na makijaż i okazało sie, że mam
niezłą maskę na twarzy. Wyglądałam okrutnie i nie chce mieć powtórki z
rozrywki. Teraz nie mam pojęcia gdzie mogę się wybrać, by mieć romantyczny,
delikatny i dobrze dobrany kolorystycznie makijaż. Dzieki za info.
Obserwuj wątek
    • jonia2 Re: Makijaż slubny 10.04.07, 21:34
      Ja robiłam sobie maklijeż ślubny w salonie Kameleon i byłam bardzo zadowolona
      moja świadkowa też, bardzo polecam. Nie pamietam jak sie nazywa ta pani ale
      chyba Beata. Makijaż był delikatny i doskonale dobrany.
      • mlodamama26 Re: Makijaż slubny 11.04.07, 13:09
        Nie jestem z Ełku, ale pochodzi stąd mój mąż i w Ełku braliśmy ślub. Wprawdzie
        było to już 3 lata temu, ale też miałam problem gdzie zrobić makijaż. Wybrałam
        Kameleona i byłam bardzo zadowolona, z czystym sercem mogę polecić p. Beatę,
        jeśli jeszcze tam pracuje. Byłam na probnym makijażu, więc nie było
        niespodzianki w dniu ślubu.
        Za to ostatnio słyszałam nieciekawą historię o fryzjerze w tym salonie (chociaż
        ja czesałam się do ślubu w innym ), dziewczyna umówiła się na czesanie u jednej
        pani, okazało się że ta wyjechała zagranicę, przepisali ją do innej, a
        ostatecznie czesał ją jeszcze ktos inny. Ja osobiscie umawiając się do fryzjera
        umawiam się do konkretnej osoby i nie wyobrażam sobie żeby czesał mnie ktoś
        inny, tym bardziej na taka uroczystośc jak ślub...
        • neskulka Re: Makijaż slubny 17.04.07, 09:51
          mialam tam podobny przypadek. bylam na probnej fryzurze, a potem sie okazalo- w
          dniu slubu- ze ta pani juz nie pracuje i czesal mnie ktos inny. Ale na szczescie
          wyszlo nawet lepiej niz na probnym, ale troche stresu bylo. Natomiast jesli
          chodzi o makijaz to rowniez polecam Pania Beate. Jestem bardzo wybredna w tej
          kwestii, mam bardzo jasna cere i nadmiar makijazu wiadomo jak wyglada, a Pani
          Beata wykonala makijaz tak ze byl delikatny, ale jednoczesnie widoczny :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka