narew71 12.04.07, 17:29 Przesłałem do wystawienia piękne zdjecie dwupłatowca lecacego nad lotniskiem w Ełku w 1963 rku - ale administarator ocenzurował szkoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freeman8 Re: lotnisko w Ełku 12.04.07, 22:07 Mobb! Dlaczego? Prędzej bym "wywalił" te wszystkie spamowskie zapytania fryzjersko-kosmetyczno- weselne,które nie mają nic z prawdziwym duchem tego forum. A Ralston to popadł chyba w niebyt na tych obrzeżach warszawskiej prowincji! Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: lotnisko w Ełku 12.04.07, 22:18 ależ skąd, jam ci tylko społeczny opiekun, a ktoś tu wspomniał administratora. mniemam że administrator zagadnięty wprost nieodpowiednim tekstem :) zareagował regulaminowo : możne publikować tylko własne zdjęcia, w przypadku publikacji zdjęć osób trzeba mieć ich zgodę na publikację. mniemam że pilota widać nie było więc raczej to pierwsze wchodzi w rachubę Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: lotnisko w Ełku 12.04.07, 22:25 a w tej kwestii podzielam Twoje zdanie, ale nie chcę być uznany za domorosłego krawca. z jednej strony to praktycznie jedyne publikowane posty, z drugiej ich publikowanie a tym bardziej czytanie jest hmmm.... z przyjemnością je wytnę > Prędzej bym "wywalił" te wszystkie spamowskie zapytania fryzjersko- kosmetyczno- > weselne,które nie mają nic z prawdziwym duchem tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: lotnisko w Ełku 12.04.07, 22:20 a co to znaczy "przesłałem do wystawienia" - komu i w jakim celu przesłałeś te zdjęcie ? przecież każdy z nas może publikować zdjęcia narew71 napisał: > Przesłałem do wystawienia piękne zdjecie dwupłatowca lecacego nad lotniskiem w > Ełku w 1963 rku - ale administarator ocenzurował > szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: lotnisko w Ełku 13.04.07, 08:40 A to sie nam kolega Mobb rozpisal... Jak nigdy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: lotnisko w Ełku 13.04.07, 09:18 bo zawsze bylem aspoleczny i mnie ta spoleczna misja uwiera :) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: lotnisko w Ełku 13.04.07, 10:11 Jesli Cie to jakos pocieszy, to tez mialam okazje pelnic podobna role, tzn. jako admin - ale ani to nie byla misja, ani spoleczna. :) A jakim trzeba bylo byc czujnym, bo oszolomow wokol bylo zatrzesienie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: lotnisko w Ełku 13.04.07, 11:31 luego napisała: bo oszolomow wokol bylo zatrzesienie! :) no i do tego doszło że forum upada właśnie z powodu braku oszołoma(ów), który ze wszystkimi swoimi wadami i ułomnościami miał tę jedyna zalete że "poddzierżał dyskusju" i to w szerokim spektrumie tematyki. W sprawie zdjecia poproszę uprzejmie o wysyłke na gazetowe konto :))) Odpowiedz Link Zgłoś