jobeel 05.05.07, 20:55 Właśnie wróciłam z majówki. Bylismy z całą grupą znajomych między Ełkiem a Oleckiem. Robiliśmy sobie wycieczki i tak mi się u Was spodobało.Tak spokojnie, bez pośpiechu... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: polubiłam Ełk 07.05.07, 14:50 Też wróciłem z majówki w Ełku i muszę przyznać, że też mi się spodobało. Polubiłem Ełk tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: polubiłam Ełk 04.07.07, 09:56 Hej:-)ja też lubię Ełk...ale dawno juz tam nie byłam... tyle się zmieniło i zmienia nadal. Nie mieszkam już w Ełku, ale wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: polubiłam Ełk 04.07.07, 14:56 a ja właśnie znielubiłem bo uganiam sie strasznie w robocie aż mi rowkiem po ścieka. Pracujemy i uganiamy sie więcej niż Wy Drodzy Goście bo mniej czasu tracimy na przemieszczanie się i jesteśmy dobrze zorganiozowani - jak to na Prusiech. Na urlopie to nawet w NYC życie wolniej płynie - spytajcie jakiego kapitana :), nie wyciągajcie zatem mylnych wniosków z subiektywnych odczuć :) zagoniony manio Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: polubiłam Ełk 04.07.07, 17:09 Już się nie mogę doczekać, żeby mi wolniej zaczęło płynąć... Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: polubiłam Ełk 08.07.07, 15:50 Manio! W Wawie też by Ci rowkiem płynęło...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.statku.do.murmanska Re: polubiłam Ełk 14.07.07, 21:29 manio15 napisał: > a ja właśnie znielubiłem bo uganiam sie strasznie w robocie aż mi rowkiem po > ścieka. Pracujemy i uganiamy sie więcej niż Wy Drodzy Goście bo mniej czasu > tracimy na przemieszczanie się i jesteśmy dobrze zorganiozowani - jak to na > Prusiech. > Na urlopie to nawet w NYC życie wolniej płynie - spytajcie jakiego kapitana :), > > nie wyciągajcie zatem mylnych wniosków z subiektywnych odczuć :) > > zagoniony manio Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się. Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda, punktów, które stworzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
freeman8 Re: polubiłam Ełk 14.07.07, 22:28 Czy to jakiś cytat? Ale najpewniej jakiś bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
freeman8 Re: polubiłam Ełk 14.07.07, 22:28 Czy to jakiś cytat? Ale najpewniej jakiś bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś