marsellle1 06.06.07, 21:57 Czy mieliście okazję do wizyty u dentysty pana Gregoruka?Słyszałam o nim bardzo pozytywne opinie. Czy macie jakieś doświadczenia? Jest ok.? Dzięki za info! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manio15 Re: Fachowiec? 07.06.07, 15:48 marsellle1 napisała: > Czy mieliście okazję do wizyty u dentysty pana Gregoruka?Słyszałam o nim > bardzo pozytywne opinie. Czy macie jakieś doświadczenia? Jest ok.? Dzięki za > info! jestem chodzącym przykładem geniuszu p. Eugeniusza :)))) uśmiechniety manio p.s. ale sadysta to On jest, nigdy nie odpuszcza , bo efekt najważniejszy - wstawienie plombu to chilka ,którą poprzedza wieczność tortur.Oczywiście na zyczenie znieczulenie - ale ja nie toleruję udawania :) Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: Fachowiec? 12.06.07, 11:34 marsellle1 napisała: > Czy mieliście okazję do wizyty u dentysty pana Gregoruka?Słyszałam o nim > bardzo pozytywne opinie. Czy macie jakieś doświadczenia? Jest ok.? Dzięki za > info! Korzystalem z jegoo uslug i zem byl bardzo zadowolony. Polecam. & Odpowiedz Link Zgłoś