perphidia 23.07.08, 18:38 ...czy czyms podobnym Co to właściwie jest??? Nawet bułek do kebabów zabrakło o czym panienka poinformowała po 30 minutach czekania jak to w burdelu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napchafte_chochoncy Re: Pub za murem... 24.07.08, 15:06 Bo tam chyba żreć nie dają, ale du.y to pewnie tak, stęd czerwone kotary w oknach. Tylko po jaką cholere menu pełne pysznych potraw??? I reklamy przez 0,5 miasta. Jedna wielka lipa. GŁODNI - omijać szerokim łukiem! Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Pub za murem... 29.07.08, 14:02 moniamm napisała: > wy z konkurencji czy jak? My niezadowoleni klienci. Lokal rozreklamowany jak sie patrzy, to naiwny turysta łatwo trafi. A tam ZONK! Obsługa dała ciała :) Odpowiedz Link Zgłoś
diin Re: Pub za murem... 29.07.08, 21:02 łooo matko a gdzie ten pub?? ja to jakos nie wiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Pub za murem... 29.07.08, 23:55 diin napisała: > łooo matko a gdzie ten pub?? ja to jakos nie wiem :/ idziesz od dworca (jakieś 10 minut) mijasz Galerię Błękitną (tak sie chyba nazywa) i w lewo skręcasz. Dlaej jakies 30 metrów i masz ten lokal (nazywa sie "Pub za murem" albo "Night club Berlin" - tak jakos przynajmniej widniało na plakatach reklamujący ów lokal). Odpowiedz Link Zgłoś
sunowo Re: Pub za murem... 30.07.08, 10:49 Jestem w Ełku od paru tygodni,zdążyłem przez ten czas odwiedzić większość piwiarni ale o tym pubie nie słyszałem.Podajcie szybko adres tego lokalu bo niedługo czas wyjezdzać a ja będę głowił się do następnego lata gdzie to jest i jak wygląda. Pewnej niedzieli przed południem czekałem na dworcu w Ełku na znajomych ,którzy przyjechali pociągiem z daleka i mieli dalej jechać PKS .Wstąpiliśmy do budki przed dworcem coś przegryżć (rząd budek po wyjsciu z dworca w lewo i chyba ostatnia budka)i zamówiliśmy kebab a że był dość tłusty więc poprosiliśmy małe porcyjki.Do tych małych porcyjek nie mogliśmy zamówić bułeczki bo pani stwierdziła ,że ma w zapasie bułki tylko do porcji większych a chleba "nie prowadzi"..Taki mazurski folklor Na temat pieczywa w Ełku napiszę "inną razą" Odpowiedz Link Zgłoś