Dodaj do ulubionych

Wyjazd do Komarom

IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.14, 18:04
Hej hej, chciałbym się dowiedzieć jaki byłby koszt noclegu jeśli ja z kolegą wezmę namiot do nich, chciałbym się dowiedzieć czy warto go brać czy dołożyć parę groszy więcej i mieć chociaż aneks kuchenny. Kto był niech wspomoże słowem czy warto wybierać się do tej miejscowości gdzie chcemy trochę też zobaczyć atrakcji, wieczorem z chęcią bym wszedł do basenu.

Obliczyłem, że koszt to około 50 zł na osobę jakbyśmy mieli swój namiot.

Przeczytałem przed chwilą, że oni sami oferują namioty swoje, z aneksami kuchennymi, co by zbędnego balastu nie trzeba było brać ze sobą, bo w bagażniku mieści się skrzynka bassowa, bez niej ani rusz :D

Przeczytałem też, że wczoraj skończył się sezon i ceny mogą być niższe, czy to działa wszędzie ? Czy nie ma wtedy problemu z miejscem na kempie ? Wcześniej rezerwujecie sobie miejsce do spania tzn. przed wyjazdem czy szukacie będąc już na miejscu ? Osobiście wiem, że łatwiej jest jechać w konkretny ośrodek, można się już czegoś spodziewać, a jechać spontanicznie to wylądować można gdzie nie będzie baseniku : C

HELP
Obserwuj wątek
    • Gość: figo Re: Wyjazd do Komarom IP: *.opera-mini.net 23.08.14, 21:09
    • Gość: Damian Re: Wyjazd do Komarom IP: *.opera-mini.net 23.08.14, 22:42
      Wielki meder.za 10 euro od osoby macie pokuj kuchnie,i lazienke dla siebie.ul.ciczowska 9.do basenu 250 metrow.polecam.a pola namiotowe sa za namiot od 5 euro doba.
    • Gość: figo Re: Wyjazd do Komarom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.14, 14:23
      Hej też chciałbym jechać ale mi brakuje 200zł ;( więc biorę kredyt hipoteczny na tą kwotę bo mi rodzice przepisali mieszkanie :) pozdrawiam i odpiszcie jeśli zgadzacie się na jeszcze jedną osobę pozdro !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka