Gość: czukcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:10 Witam . Wybieram się do pensjonatu Milka lub Tatra w Valkovie . Proszę o opinie o tym miejscu i jeziorku , a także o doświadczenia z połowu ryb w tym zbiorniku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gelo Re: Wielka Domasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 19:47 Ogólnie nie polecam. Kiepskie żarcie Kupe robactwa (karaluchy) w Milce, Ściany nie wygłuszone. Podobnow Tatrze troche lepiej, ale to ten sam właśCICIEL.Generalnie miejsce dobre dla emerytów. Zero atrakcji i Koleś tatre zamyka o 23!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czukcza Re: Wielka Domasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 10:55 Dzięki za odpowiedż . Wykupiłem półpensje dla całej rodzinki , i teraz mam dylemat . To żarcie takie straszne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Wielka Domasa - droga nr 15 Stropkov Słowacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.14, 14:53 Czy może ktoś z forumowiczów jechał ostatnio słowacką drogą nr 15 biegnącą od Stropkova wzdłuż zalewu Domasa ? Niedługo mam tamtędy przejeżdżać a znalazłem w internecie informacje sprzed 2 lat dotyczące fatalnego stanu tej drogi. Stąd moje pytanie - czy słowacka droga nr 15 jest już naprawiona i możliwa jest "normalna" jazda bez ryzyka urwania kół, jaki jest obecny stan tej drogi (ewentualne trwajace roboty drogowe) ? Odpowiedz Link Zgłoś