Dodaj do ulubionych

Kruczkowski się tłumaczy

IP: *.ip.netia.com.pl 28.07.11, 12:03
Piotr Kruczkowski, były prezydent Wałbrzycha, wydał specjalne oswiadczenie w sprawie zawiadomienia o możliwości popełnienia przez niego przestępstwa.
tw-24.pl/index.php/component/content/article/16-top-story/4891-kruczkowski-prosiem-go-jak-koleg
Obserwuj wątek
    • daria_sejmowa Re: Kruczkowski się tłumaczy 28.07.11, 12:18
      Mniej więcej to co jest napisane w innym wątku.
      Jeżeli o mnie chodzi to cała afera jest śmieszna.

L. Rosiak obiecał powrót na stołek za robienie z siebie pajaca na prokuraturze i zrobienie brudów wokół Kruczkowskiego, aby przy okazji ochlapać doktora.
      • Gość: nuda Re: Kruczkowski się tłumaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 12:22
        Ciekawe czy jak zamkną Kruczkowskiego to też tak będziesz pisała...
        • chocholitan Re: Kruczkowski się tłumaczy 28.07.11, 12:34
          Jak ruszy AQUAPARK takie historie się nie powtórzą.
          • daria_sejmowa Re: Kruczkowski się tłumaczy 28.07.11, 12:47
            > Ciekawe czy jak zamkną Kruczkowskiego to też tak będziesz pisała...

Zieeeeewaaaaammm :)

Odpowiadałam już na fb to tu wkleję.
            Prezydent Kruczkowski przeżył już parę zgłoszeń do prokuratury.
            Jak na razie bez zarzutów.
            Taki system, że byle szumowina z ulicy może złożyć doniesienie.
            Do prawomocnego wyroku daleko, a jak chociaż będą zarzuty, wtedy rzeczywiście przyznam się do złej oceny.
            • Gość: sdrp Re: Kruczkowski się tłumaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 12:58
              daria_sejmowa napisała:
              > Zieeeeewaaaaammm :)
              >
              > Prezydent Kruczkowski przeżył już parę zgłoszeń do prokuratury.
              > Jak na razie bez zarzutów.

Ziewaj Michałku i uważaj na okularki. Bez zarzutów w WAŁBRZYSKIEJ PROKURATURZE.
              Poczekamy na inną, niezależną.
              • Gość: Mała Mi sdrp?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.11, 13:59
                sdrp - twierdzisz więc, że wałbrzyska prokuratura jest zależna?
                od czego/kogo?

to poważny zarzut :))
            • Gość: Rebel Yell Re: Kruczkowski się tłumaczy IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.11, 13:39
              >Taki system, że byle szumowina z ulicy może złożyć doniesienie.
              >Do prawomocnego wyroku daleko, a jak chociaż będą zarzuty, wtedy rzeczywiście przyznam >się do złej oceny

Tak i z pewnoscia jest to system przejzystego i sprawedliwego sadownictwa. Na tyle sprawny ze pozwolil na kilkuletnie rzady w miescie ignorantom, chamom, oszustom, zlodziejom i manipulatorem pod jednym wspolnym szyldem. Normalnemu czlowiekowi do wystawienia oceny wystarczy obserwowanie rzeczywistosci a nie decyzja sadu. Niezaprzeczalne jest dziadostwo ktore bylo (i trwa nadal) oraz fakt ze wspieral je swoja twarza Pelniacy Obowiazki. Twierdzacy inaczej swa zwyklymi klamcami. Dodam ze mam w d... te wybory.

• daria_sejmowa Re: Kruczkowski się tłumaczy 28.07.11, 14:49
                Nie twierdzę, że jest zły - ale taki jest :)

Może wybory masz w d. ale swój przekaz również, bo twój tekst się ciężko czyta.
                Każdy ma prawo się wypowiedzieć, ale obrażanie uczestnika dyskusji jest niegrzeczne.
                I źle o Tobie świadczy :)
                • Gość: Rebel Yell Re: Kruczkowski się tłumaczy IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.11, 08:38
                  > Nie twierdzę, że jest zły - ale taki jest :)
                  > Może wybory masz w d. ale swój przekaz również, bo twój tekst się ciężko czyta.
                  > Każdy ma prawo się wypowiedzieć, ale obrażanie uczestnika dyskusji jest niegrze
                  > czne. I źle o Tobie świadczy :)

Obrazasz inteligencje wiekszosci ludzi na tym forum od dluzszego czasu, starajac sie manipulowac informacjami. Identycznie jak cala wierchuszka PO przez ostatnie lata w tym miescie. Mydlisz ludziom oczy pomijajac prawdy oczywiste a bulwersuje cie slowo d..pa ?

• coelka Re: Kruczkowski się tłumaczy 29.07.11, 02:44
                W sumie masz racje, z tym , że ja na wybory chyba pójdę.
      • Gość: milutki Re: Do Daria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 07:28
        Daria, czy Ty nie wiesz, że jak świnia się tapla w błocie to wszystko wokoło ochlapie??
    • Gość: borys Re: Kruczkowski się tłumaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 12:50
      więcej na ten temat: forum.walbrzych.pl/index.php?topic=734.msg1477;topicseen#new
    • qwe33 Re: Kruczkowski się tłumaczy 28.07.11, 14:25
      "- W sprawie zapowiedzi opublikowania przez pana Czerwińskiego nagrań z 2010 roku oświadczam, że przygotowując się do kampanii prosiłem o wsparcie osoby prywatne, swoich przyjaciół i znajomych...

Zapomniał "biedaczek" dodać, że najpierw sam - korzystając z przysługujących mu jako prezydentowi uprawnień - te nagrody ze środków miejskich - czyli naszych - przydzielił, a potem żądał żeby się z nim podzielić!
      "Zapomniał" też dodać, że - w kontekście następnych działań wobec p. Czerwińskiego - nagroda ta, akurat jemu się nie należała, skoro został zwolniony a to z kolei, pozwala podejrzewać, że przyznana była li tylko w jednym celu - z przeznaczeniem na kampanię Kruczkowskiego!
      I na koniec.
      Ten korupcyjny mechanizm znany jest i opisany od dawna i tylko najtępszy leming może kupić tłumaczenia Kruczkowskiego.

Dziwi mnie fakt jej nagrywania oraz wykorzystania po wielu miesiącach, w toku kampanii wyborczej.

Mnie akurat nie!
      Mając do czynienia z PO, trzeba mieć oczy i uszy na około głowy!

Dodam, że pomocy od pana Czerwińskiego nigdy nie otrzymałem."

I Twoje szczęście. Gdybyś dostał tę kasiorę do ręki, już byś siedział.

• Gość: T.. Re: Kruczkowski się tłumaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 14:42
        Przestłam ukłony :)
      • daria_sejmowa Re: Kruczkowski się tłumaczy 28.07.11, 14:57
        > - przydzielił, a potem żądał żeby się z nim podzielić!

No właśnie, nic takiego tam nie pada.
        Nawet Czerwiński mota się i przyznaje, że nie padają słowa o kwotę oraz że chodzi o nagrodę.

> Dodam, że pomocy od pana Czerwińskiego nigdy nie otrzymałem."
        > I Twoje szczęście. Gdybyś dostał tę kasiorę do ręki, już byś siedział.
        Dyskusyjne. Tu trzeba udowodnić rzeczywisty szantaż.
        Czerwiński został zwolniony razem z likwidowanym pionem - 60 osób.
        Dostał propozycję nowej pracy. Woli pracować dla Rosiaka - jego sprawa.
        Kruczkowski mógł mieć żal, ale mściwy nie jest.

Ale nareszcie sam przyznajesz że ta afera to jest to strzelanie ślepakami.
        To już dobrze.
        • qwe33 Re: Kruczkowski się tłumaczy 28.07.11, 16:15
          daria_sejmowa napisała:

> > - przydzielił, a potem żądał żeby się z nim podzielić!
          >
          > No właśnie, nic takiego tam nie pada.
          > Nawet Czerwiński mota się i przyznaje, że nie padają słowa o kwotę oraz że chod
          > zi o nagrodę.

Ale nie obrażaj mojej inteligencji, skoro swojej uszanować nie chcesz!
          Wystarczy, że propozycja padła po, a nie przed przyznaniem nagrody!
          Jeśli nie widzisz tu związku, to uważaj na ulicy, bo nawet wielkiego tira nie zauważysz

> Czerwiński został zwolniony razem z likwidowanym pionem - 60 osób.
          > Dostał propozycję nowej pracy.

A jego stanowisko też zlikwidowano? Nie! Jego stanowisko objął ktoś inny.
          Zatem stawiam tezę, graniczącą ze 100% pewnością, że całą tę "szopkę" z likwidacją pionu, zainscenizowano tylko po to, żeby pozbyć się Czerwińskiego.
          Jeśli zatem Czerwiński nie nadawał się do tej roboty, to z jakiej racji przyznano mu nagrodę? I to tak wysoką???
          W świetle wywiadu którego udzielił i oświadczenia Kruczkowskiego powód był tylko jeden - pieniądze miały iść na kampanię Kruczkowskiego.

Oczywiście wiem doskonale, że "nic Cię nie przekona, że białe jest białe..." jak mawiał klasyk!

> Ale nareszcie sam przyznajesz że ta afera to jest to strzelanie ślepakami.
          > To już dobrze.

Nic takiego nie przyznałem! Nie manipuluj!!!
        • don.kichote Re: Kruczkowski się tłumaczy 28.07.11, 21:53
          daria_sejmowa napisała:

> > - przydzielił, a potem żądał żeby się z nim podzielić!
          >
          > No właśnie, nic takiego tam nie pada.

A to?:

Kruczkowski: Tak... No dobrze, ale wiesz, ja podjąłem pewne działania, jakieś nagrody, MBA (studia menadżerskie, które w części MZB opłacało Czerwińskiemu – przyp.red.)

Może przesłuchaj to jeszcze raz!!!
        • coelka Re: Kruczkowski się tłumaczy 29.07.11, 02:47
          Ty daria a co ty go tak bronisz to twój wujek, jakis przez przypadek jest?
          • Gość: Alka Re: Kruczkowski się tłumaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 10:37
            przecież to sztabowiec po o niskim ilorazie inteligencji
    • Gość: hycel Re: Kruczkowski się tłumaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 15:07
      Ruchliwy ten "daria".
      Lata po wszystkich wątkach jak pies i gdzie może, tam znaczy teren.
      Pracowita psina. Pewnikiem nie chce wylądować w schronisku dla zwierząt.
      • Gość: Jerzy Re: Kruczkowski się tłumaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 16:52
        Daria będzie odszczekiwać, jest nagranie rozmowy
        www.youtube.com/watch?v=4jEAzmhLWWE
        • Gość: zong Re: Kruczkowski się tłumaczy IP: *.1and1.pl 28.07.11, 17:19
          No i w tym miejscu należy przywołać wypowiedź "T.." :

" > Baju, baju będziesz w raju.
          Zadaniem Szełemeja delegowanego przez Tuska na stanowisko Komisarza w Wałbrzychu jest rozwodnienie afer PO w tym mieście i wtłoczenie wszystkich nieprawidłowości do puszki Pandory, a nie ratowanie miasta.
          Wiesz doskonale psubracie, że jeśli ten dolnośląski bastion gigantycznych przekrętów złamie pysk to posypią się jak z rękawa zarzuty prokuratorskie, ukazując Polsce w całej swej krasie prawdziwe oblicze PO.
          I o to idzie wojna a nie o jakieś pieprzenie o sporcie , szpitalach, remontach, obwodnicach czy miejscach pracy dla ludzi.
          Te problemy akurat macie głęboko w dupie. Ponad osiem lat to udowadniacie. "

Jak widać puszka jest dziurawa i co nieco z niej wypada...
          • Gość: wpatka Re: Kruczkowski się tłumaczy IP: *.play-internet.pl 28.07.11, 18:59
            > ten dolnośląski bastion gigantycznych przekrętów złamie pysk

hahaha, gigantyczne przekręty w tym bidowie
            ja rozumiem że dla was ciemnioki 50 tysięcy to duże przekręty ale bez ku... jaj
            co za oszołomy, ołmajgad
            • Gość: Ala i As Re: Kruczkowski się tłumaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 19:15
              Widać " wpatka", że dla ciebie 50 tysięcy to pryszcz.
              Skoro tak, to wynajmij sobie za taką kasę korepetytorkę "ciemnioku", żeby nauczyła cię przynajmniej ortografii.
              • Gość: wpatka Re: Kruczkowski się tłumaczy IP: *.play-internet.pl 28.07.11, 19:24
                toć ja z wiejska żem pisoła, cobyśta wieśnioki zrozumioły
        • qwe33 Re: Kruczkowski się tłumaczy 28.07.11, 17:41
          Gość portalu: Jerzy napisał(a):

> Daria będzie odszczekiwać, jest nagranie rozmowy

Zapomnij!
          Rolą "harcownika" nie jest przepraszanie - a jątrzenie!!!
          • Gość: corleone Re: Kruczkowski się tłumaczy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.07.11, 18:46
            i co platfuski? wasz guru też umoczony po same uszy.Prawdziwy Al Capone Wałbrzycha.Hehehe,1500 na waciki!!!
            • Gość: listonosz Re: Kruczkowski się tłumaczy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.07.11, 18:57
              I on chciał być prezydentem, toś na niego nie ratusz a prawdopodobnie zakład karny czeka?
            • Gość: gacek Re: Kruczkowski się tłumaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 18:58
              Piotruś jak go posadzą to nawet nie zostanie starszym celi, ale nie martwcie się nie bedzie miał źle bo ładniutki
    • Gość: ciemniak Re: Co to jest MBA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 19:41
      Co to są MBA-eje o których mówi Kruczkowski w nagranniu
      www.youtube.com/watch?v=4jEAzmhLWWE
      • Gość: fister Re: Co to jest MBA? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.11, 21:28
        Ludwiczuk z Rosiakiem i nagrania z prywatnej rozmowy ?
        Kruczkowski z Czerwińskim i również nagrania z prywatnej rozmowy ?
        Doniesienia do prokuratury z MPK ?
        W u głównego bohatera ostatnich wyborów z WZWiK cicho i ponuro. Ten to dopiero musiał płacić haracz za brak matury.
      • Gość: MBA MBA jest to.... link IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 23:48
        to jest MBA: www.studiamba.info/serwis.php?s=1458
      • qwe33 Re: Co to jest MBA? 28.07.11, 23:55
        Gość portalu: ciemniak napisał(a):

> Co to są MBA-eje o których mówi Kruczkowski w nagranniu

"Kruczkowski: Tak... No dobrze, ale wiesz, ja podjąłem pewne działania, jakieś nagrody, MBA
        " (studia menadżerskie, które w części MZB opłacało Czerwińskiemu – przyp.red.)
        • Gość: ar Re: Co to jest MBA? IP: *.formlessnetworking.net 29.07.11, 17:59
          zaufany Artur, który miał uczestniczyć w procederze wyciągania pieniędzy miejskich dla Kruczkowskiego.. czy to Wylandowski? Ten sam co teraz jest szefem kampanii Szełemeja ???

Teraz wychodzi jaka to mafia z wałbrzyskiej platformy!
          Platformy, która popiera Szełemeja i dla której R.Szełemej jest gwarancją zachowania stołków i układów. Głosujcie na każdego - byle nie na Szełemeja!
          • Gość: rysiek Re: Co to jest MBA? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.11, 18:04
            3X TAK- won, precz, niech spada.
          • Gość: Adam Re: Co to jest MBA? IP: *.centertel.pl 30.07.11, 00:06
            Masakra!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka