Dodaj do ulubionych

Ślisko i ludzka pomoc

26.01.05, 21:43
Strasznie ślisko na drogach. Moi koledzy ze szkoły jechali dzisiaj nauką jazdy i wpadli do rowu niedaleko Tarnówki, ustępując miejsca na drodze samochodowi pewnej pani. I wiecie, że nikt się nie zatrzymał, żeby biedakom pomóc!! Instruktor prawie ich zjadł na zimno! Dopiero auto z napisem "Aktualności" stanęło i kierowca prawie sam wypchał ich samochód z rowu. Wypada tylko podziękować! Są jeszcze dobrzy ludzie na świecie!
Obserwuj wątek
    • trix-trax Re: Ślisko i ludzka pomoc 26.01.05, 21:51
      Nikt teraz nie ma czasu na pomoc innym. Jeśli nie ma z tego jakiejś korzyści. A najlepiej, to nie wpadać do rowu.
      Moja kuzynka poszła do pewnego urzędu w Złotowie z prośbą o pomoc. Urzędnik powiedział, że pomóc nie może i proponuje grę w totolotka. Skandal.
    • zlotowiak Re: Ślisko i ludzka pomoc 26.01.05, 22:12
      Na drogach zawsze panowało chamstwo i tyle! Licz na siebie!
      • kamysiek13 Re: Ślisko i ludzka pomoc 31.01.05, 21:55
        zlotowiak napisał:

> Na drogach zawsze panowało chamstwo i tyle! Licz na siebie!
        <ja sie drogi zlotowiaku smiem nie zgodzic z twoja opinia.pomimo iz nasze drogi
        pozostawiaja wiele do zyczenia to kultura ich uzytkownikow stopniowo, ale
        wzrasta.spedzam wiekszosc czasu za kolkiem i bardzo mnie ten fakt cieszy
    • madziaraplotkara Re: Ślisko i ludzka pomoc 26.01.05, 23:06
      Hihi to dopiero ironia losu! Tyle sie tu narzeka na Aktualnosci a tu nagle taka
      heca :) To na pewno nie bylo bezinteresowne, robia sobie PR.
      • q.bek Re: Ślisko i ludzka pomoc 27.01.05, 08:59
        Naprawde jest jeszcze takie chamstwo wsrod instruktorow nauki jazdy?
        To skandal!
        Jesli to prwada co piszesz to temu panu powinno sie odebrac koncesje.
        Mam nadzieje ze Aktualnosci sie tym zainteresuja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka