tomexx1 06.07.05, 15:53 Bo ja jechałem wczoraj, podałem ulice i kierowca mi się pyta gdzie to jest i te Logany takie jakieś bleee. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mihowski Re: Red Taxi - opinie 06.07.05, 22:24 logan ma jedna wielka zalete: nikt tego nie kradnie ;) ps. a jaka ulice mu podales? Odpowiedz Link Zgłoś
asia9931 Re: Red Taxi - opinie 07.07.05, 12:02 Ja wolę nasze stare taxówki - samochody nie prosto z salonu, ale marki pożądne i taksówkarze znają się na rzeczy. A że RED TAXI nie znają się na topografii miasta to już słyszałam od koleżanki że czekała na taxówke pół godz. bo kierowca nie mógł trafić pod właściwy adres. Odpowiedz Link Zgłoś
piorex Re: Red Taxi - opinie 08.07.05, 08:32 witam ogólnie red taxi rozpoczeło wojne z innymi korporacjami mieli "Startowe 3 zł" obecnie na wszystkich taxi "Startowe 2 zł" jedynymi którzy się teraz cieszą z zastałej sytuacji są klienci czyli min. ja :-)) co do nieznajomości topografii miasta to się zgadzam w 100% pytanie taksówkarza a gdzie jest ta "elita" słychac plotki że z 10 red taxi ma się zrobic 30 ciekaw czy to prawda ? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mihowski Re: Red Taxi - opinie 13.07.05, 22:07 w sumie to dobry pomysl: widac, ze jest to jedna korporacja, majaca zunifikowane pojazdy, ceny, nawet chyba stroje - odrozniajaca sie od reszty pilskiego "pospolitego ruszenia" z ktorego co niektorzy swiadcza uslugi pojazdami pamietajacych chyba czasy "poznego gierka" ;) przydalalyby sie jakas korporacja z pojazdami z klima. Odpowiedz Link Zgłoś
pav20 Re: Red Taxi - opinie 18.07.05, 10:00 no i moge z czystym sumieniem skrytykowac RED TAXI. wracalem tym w sobote z imprezy i same negatywne odczucia. 1. kierowca - jakis taki podejrzany typ, z wygladu jakby przed minuta wyszedl z pudla, tandetne tatuaze na rekach i te sprawy, glupawe opowiesci ktore chyba mialy zaimponowac dziewczynie a we mnie wzbudzic zazdrosc jak to on nie wozil wczoraj ludzi po miescie i dostalo za to 1000, i ze go niby pol korporacji szukalo... 2. samochod - zaluje ze jechalem tym,ale juz teraz wiem zeby NIGDY nie kupowac loganow, plastikowe to to w srodku ze az strach,nawet podlokietnik caly z plastkiu, srednio przyjemne w dotyku,no i siedzenia jakies takie malo wydogne, jesli siedzenie kierowcy jest takie samo to wspolczuje tyle czasu na nim siedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
mihowski Re: Red Taxi - opinie 22.07.05, 21:11 wojna taksow w toku: oprocz tych z 2 zl startowego na szybach innych pojawily sie rowniez 1 zl upustu (wielka liczba, malusienki napis) pewnie ta oferta jest mniej korzystna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
go-2k Re: Red Taxi - opinie 30.08.05, 14:04 Taksowkami pilskimi jezdze od lat, wybrany przeze mnie przewoznik to 919, obecnie 9191. Nigdy nie narzekałem na przewozy, zdarzały się oczywiscie małe błędy , ale to jak każdemu. Kiedy na pilskim rynku pojawiły się red taxi, równocześnie wydawało mi się że zajdzie potrzeba zmiany przewoźnika (miałem wrażenie że tam jest taniej - reklamy, etc.). Przekonałem się jednak że nie do końca. Wraz ze "startowym 2 zł" u "redów" nastąpiła taka sama zmiana jak u innych przewoźników, i nie poddaję tutaj ocenie przebić taksometra. Pewnego dnia miałem okazję przejechać się RED TAXI. Nie narzekam na standard taksowek, jak dla mnie jest o.k. Jechałem po raz pierwszy, facet miał swój pierwszy kurs. Fakt zapomniał włączyć taksometru, co na pewno odbiło mu się na kasie (z redami sie nie dogadasz), ale to że jechał pierwszy raz nie zwalnia go z tego , by jechał chociaż (zlituj się Panie - 60 km/h), no i żeby nie gasł mu silnik... Troche mnie to zabolało , czułem się jak instruktor który siedzi i ocenia jazdę swojego podopiecznego. Wnioski z tego możecie wyciągnąć sami. Ja wróciłem do 9191. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś