Dodaj do ulubionych

Red Taxi - opinie

06.07.05, 15:53
Bo ja jechałem wczoraj, podałem ulice i kierowca mi się pyta gdzie to jest i
te Logany takie jakieś bleee.
Obserwuj wątek
    • mihowski Re: Red Taxi - opinie 06.07.05, 22:24
      logan ma jedna wielka zalete: nikt tego nie kradnie ;)
      ps. a jaka ulice mu podales?
    • asia9931 Re: Red Taxi - opinie 07.07.05, 12:02
      Ja wolę nasze stare taxówki - samochody nie prosto z salonu, ale marki pożądne
      i taksówkarze znają się na rzeczy. A że RED TAXI nie znają się na topografii
      miasta to już słyszałam od koleżanki że czekała na taxówke pół godz. bo
      kierowca nie mógł trafić pod właściwy adres.
      • piorex Re: Red Taxi - opinie 08.07.05, 08:32
        witam
        ogólnie red taxi rozpoczeło wojne z innymi korporacjami mieli "Startowe 3 zł"
        obecnie na wszystkich taxi "Startowe 2 zł" jedynymi którzy się teraz cieszą z
        zastałej sytuacji są klienci czyli min. ja :-))
        co do nieznajomości topografii miasta to się zgadzam w 100%
        pytanie taksówkarza a gdzie jest ta "elita"
        słychac plotki że z 10 red taxi ma się zrobic 30 ciekaw czy to prawda ?
        pozdro
    • mihowski Re: Red Taxi - opinie 13.07.05, 22:07
      w sumie to dobry pomysl: widac, ze jest to jedna korporacja, majaca zunifikowane
      pojazdy, ceny, nawet chyba stroje - odrozniajaca sie od reszty pilskiego
      "pospolitego ruszenia" z ktorego co niektorzy swiadcza uslugi pojazdami
      pamietajacych chyba czasy "poznego gierka" ;) przydalalyby sie jakas korporacja
      z pojazdami z klima.
      • pav20 Re: Red Taxi - opinie 18.07.05, 10:00
        no i moge z czystym sumieniem skrytykowac RED TAXI. wracalem tym w sobote z
        imprezy i same negatywne odczucia.
        1. kierowca - jakis taki podejrzany typ, z wygladu jakby przed minuta wyszedl z
        pudla, tandetne tatuaze na rekach i te sprawy, glupawe opowiesci ktore chyba
        mialy zaimponowac dziewczynie a we mnie wzbudzic zazdrosc jak to on nie wozil
        wczoraj ludzi po miescie i dostalo za to 1000, i ze go niby pol korporacji
        szukalo...
        2. samochod - zaluje ze jechalem tym,ale juz teraz wiem zeby NIGDY nie kupowac
        loganow, plastikowe to to w srodku ze az strach,nawet podlokietnik caly z
        plastkiu, srednio przyjemne w dotyku,no i siedzenia jakies takie malo wydogne,
        jesli siedzenie kierowcy jest takie samo to wspolczuje tyle czasu na nim siedziec...
    • mihowski Re: Red Taxi - opinie 22.07.05, 21:11
      wojna taksow w toku: oprocz tych z 2 zl startowego na szybach innych pojawily
      sie rowniez 1 zl upustu (wielka liczba, malusienki napis) pewnie ta oferta jest
      mniej korzystna ;)
    • go-2k Re: Red Taxi - opinie 30.08.05, 14:04
      Taksowkami pilskimi jezdze od lat, wybrany przeze mnie przewoznik to 919,
      obecnie 9191. Nigdy nie narzekałem na przewozy, zdarzały się oczywiscie małe
      błędy , ale to jak każdemu.

Kiedy na pilskim rynku pojawiły się red taxi, równocześnie wydawało mi się że
      zajdzie potrzeba zmiany przewoźnika (miałem wrażenie że tam jest taniej -
      reklamy, etc.). Przekonałem się jednak że nie do końca. Wraz ze "startowym 2
      zł" u "redów" nastąpiła taka sama zmiana jak u innych przewoźników, i nie
      poddaję tutaj ocenie przebić taksometra. Pewnego dnia miałem okazję przejechać
      się RED TAXI. Nie narzekam na standard taksowek, jak dla mnie jest o.k.
      Jechałem po raz pierwszy, facet miał swój pierwszy kurs. Fakt zapomniał włączyć
      taksometru, co na pewno odbiło mu się na kasie (z redami sie nie dogadasz), ale
      to że jechał pierwszy raz nie zwalnia go z tego , by jechał chociaż (zlituj się
      Panie - 60 km/h), no i żeby nie gasł mu silnik...

Troche mnie to zabolało , czułem się jak instruktor który siedzi i ocenia jazdę
      swojego podopiecznego.

Wnioski z tego możecie wyciągnąć sami. Ja wróciłem do 9191.

Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka