Gość: Syrena IP: 217.153.45.* 03.07.03, 14:48 Czy ktoś słyszał? Zna? A może mieszka w tym mieście nieopodal Złotowa? Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ileana Re: Miasto KUJAN 04.07.03, 21:15 Miasta nie pamietam ale jezioro piekne do dzis pamietam i uwiecznione mam na zdjeciach i slajdach. Przepiekne tam wakacje spedzilam. Pozdrawiam ileana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cato Miasto KUJAN ??? IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.03, 00:24 witam,,, z tym miastem to chyba przesadzilas ale ku jan jest... wawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryderyk Re: Miasto KUJAN IP: 81.15.215.* 19.07.03, 20:43 Kujan to urocza miejscowośc letniskowa w gminie Zakrzewo, w powiecie Złotów, w województwie wielkopolskim. Duże jezioro Borowno, w pobliżu wieś letniskowa (wiele kampingów, ośrodków wczasowych, itp.) o nazwie Kujanki. Odpowiedz Link Zgłoś
reto Re: Miasto KUJAN 21.07.03, 08:38 Pani Syrena, z racji tego ze zalozyla to forum musi dbac o to zeby tu jakie pisaly. Dlatego ten kij w mrowisko i napisala "miasto"! Ale tro som ferje i nikt ni mo czosu. Na jesini znowu tu bedo wszetkie siedzioly. Na Kujan to nic nie nopisze bo tamtyndy musze czosami traktorym do Zlutowa. No i jakby czlowik co zlego nopisol to zaro szlaban mi postawio i czesne bede musiol plocic! Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: Miasto KUJAN 21.07.03, 15:33 NO azsie czlowiekowi cieplo na secu zrobilo REto . Dobrze wiedziec ze latem pracujecie a i niektorzy na kanikuly jada. A co do miasta to wiem ze nie ma ale co przeszkadza podyskutowac abstrakcyjnie ...jest czy go nie ma Bylam w Kujanie na wakacjach ,piekne okolice pozdrawiam Nike Odpowiedz Link Zgłoś
extrass Re: Miasto KUJAN 30.11.03, 19:35 ... co tam sie dzieje zima? albo na zakaczenie roku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donic Re: Miasto KUJAN IP: 81.15.215.* 02.08.03, 20:16 Byłem tam dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś