spomenka85 11.04.10, 20:32 znacie lekarza, który przy dość intensywnym trądziku poleci kurację Izotekiem, a nie znowu kolejnymi niepomagającymi antybiotykami?? Już mam dość tych wszystkich drogich, nieskutecznych tabletek :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka_1982 Re: dermatolog+Izotek 12.04.10, 21:52 jaki lekarz Ciebie leczył dotychczas? Odpowiedz Link Zgłoś
anathe0 Re: dermatolog+Izotek 19.04.10, 12:07 ja znam w Gdańsku i w Toruniu lekarzy którzy nie boja się przepisać aknenorminu i robią to po dokładnych badaniach i oględzinach. w Koszalinie słyszałam, ze jest ciężko znaleźć takiego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola2010 Re: dermatolog+Izotek 07.05.10, 14:11 wiem ze dermatlog w Darłowie, nie boi sie dawac Izoteku. Widzialam koleżanke 4 miesiące po leczeniu i jest bardzo zadowolona. Lekarz nazywa sie Brzezina lub Brzeziński jakoś tak, przyjmuje w darłowie, najlepiej wpisz w google to ci może wyskoczy jego adres. Odpowiedz Link Zgłoś
kropla_beskidu Re: dermatolog+Izotek 24.12.10, 12:05 spomenka85 napisała: > znacie lekarza, który przy dość intensywnym trądziku poleci kurację Izotekiem, > a nie znowu kolejnymi niepomagającymi antybiotykami?? Już mam dość tych > wszystkich drogich, nieskutecznych tabletek :/ lekarze z Gdańska, Kołobrzegu. W Koszalinie ciężko. Może pan Gorlach? Odpowiedz Link Zgłoś
joicooo Re: dermatolog+Izotek 25.12.10, 12:53 na pewno przepisuje go dr mrozek melka Odpowiedz Link Zgłoś