daisiii 03.05.10, 20:44 witam, chcialabym poznac opinie tych, ktorzy maja juz ten wielki dzien za soba i moga polecic jakiegos fotografa z Koszalina, ktory jest sprawdzony, robi ciekawe zdjecia za rozsadna cene? :-)pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feniks93 Re: fotograf na ślub 04.05.10, 19:42 Nie wiem czy Tobie, czy komus innemu polecalem fotgrafa Antoniego Gorkiewicza tel, 664 729 530. Super zdjecia, szybko i wzglednie tanio. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rica2 Re: fotograf na ślub 05.05.10, 07:48 Dla mnie sprawą priorytetową był fotograf. Zdjęcia zostają do końca życia przecież. Wybrałam Miłosza Wozaczyńskiego. Z czystym sumieniem mogę go polecic. Jeszcze fajne zdjęcia robi Paweł Dzik ze Stargardu Szczecińskiego. I jeden i drugi ma swoje strony wygoogluj i sprawdz. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
daisiii Re: fotograf na ślub 06.05.10, 22:05 pytanie do tych ktorzy korzystali z uslug ktoregokolwiek z fotografow: Jacek Kargul ze Słupska, Robert Pitak z Koszalina oraz Wojciech Wójcik. bylabym wdzieczna za jakiekolwiek opinie, sugestie. Bo mam metlikw głowie i nie wiem ktorego wybrac..... Odpowiedz Link Zgłoś
daisiii Re: fotograf na ślub 08.05.10, 17:55 hmmmmmmmmmmmm......nikt nie korzystał?.... Odpowiedz Link Zgłoś
borysek-foto Re: fotograf na ślub 27.01.11, 21:23 ROBERT PITAK na początku jest bardzo miły, zachwala swoje usługi, bardzo ładnie opowiada o fotografii o swoim doświadczeniu i profesjonalizmie. Gdy już podejmiemy decyzję wpłacimy zadatek (niezwrotny) to wszystko niczym bańka mydlana pęka. Teraz to on dyktuje swoje warunki, zdjęcia oddaje w ostatnim terminie, często zastępuję go żona która nie potrafi robić zdjęć a jeśli chodzi o reklamację to jej nie uznaje, sprzęt na jakim pracuje też pozostawia dużo do życzenia. Z tego co słyszałem to już nie jednej parze zepsuł wesele przez wtrącanie się do wszystkiego. OSTRZEGAM Odpowiedz Link Zgłoś
rosolek_90 Re: fotograf na ślub 08.05.10, 19:50 Witam serdecznie, zapraszam do korzystania z uslug www.studiokarat.pl mozna obejrzec zdjecia w galerii. Ceny nie sa wygorowanie, ludzie mowia wrecz ze tanio :) Zapraszam serdecznie, jakby Pani mogła kontaktować sie telefonicznie bylabym wdzieczna :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renik_j Re: fotograf na ślub 20.06.10, 17:59 Witam, ja polecam moją fotograf Pulinę Milewicz, jeśli masz ochotę na trochę niestandardowe zdjęcia (tzn. nie przy rozpadającej się kolumnie w studio fotograficznym). Cena jest rzeczą względna, bo wolałam zrezygnować z kamerzysty na rzecz dobrego fotografa, poniewaz film moze obejrze 2-3 razy podczas gdy zdjęcia są fajniejszą pamiątką. Poza tym do tego wszystkiego jest fajną, wesołą kobieta. My na nasz odbiór zdjęc jeszcze czekamy (realizacja zamówienia trwa ponad miesiąc), ale zapowiedzi już nam się podobają. paulinamilewicz.pl/blog/ Odpowiedz Link Zgłoś
cottonka Re: fotograf na ślub 21.06.10, 11:33 Niedługo bede widziała zdjęcia p. Wojciecha Wójcika z rodzinnego slubu. Dam znać :) Ale czuję, że będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_koza Re: fotograf na ślub 08.07.10, 12:18 Ja korzystałam z usług pana Przemkowskiego ( nie pamiętam nr ale wystarczy wpisać przemkowski Koszalin w google i wyświetla sie jego strona). Zdjęcia bardzo fajne, naturalne widać że fotograf ma tzw. oko. Nie robi ustawek, wszystkie zdjęcia w ruchu ale uchwycone w ciekawy sposób. Za tą cenę (zapłaciłam za przygotowania, ślub, wesele i plener 1500,00 zł.) uważam że fajna jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
zeber_ka Re: fotograf na ślub 14.07.10, 23:40 Hej My też korzystaliśmy z usług Pauliny Milewicz :) I jesteśmy bardzo, bardzo, bardzo zadowoleni. Nasze zdjęcia znajdziecie na blogu pani Milewicz - Kwiecień 2010 Asia i Piotrek I zgadzam się z tym, że lepiej nie oszczędzać na zdjęciach, a poważnie zastanowić się czy będziemy oglądać film... Nie będę tutaj pisać peanów na temat Pauliny, bo może to dziwnie wyglądać :D Ale z chęcią odpowiem na wszystkie pytania na mailu gazetowym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malenka121 Re: fotograf na ślub 02.02.11, 12:31 Polecam P. Ireneusza. Profesjonalizm, poczucie humooru, dystans i naturalność. www.hdv2.pl Filmowanie i zdjęcia w jedej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś