Dodaj do ulubionych

Sesja ślubna

21.09.10, 10:19
Macie jakieś pomysły na zdjęciową sesję ślubną w plenerze? Poza najczęsciej wybieranymi miejscami: koszaliński park, morze. Nie dalej niż 30 km od Koszalina.
Obserwuj wątek
    • parowcia Re: Sesja ślubna 21.09.10, 16:20
      - Pałac w Strzekęcinie
      - Hortulus w Dobrzycy
      - możesz zadzwonić i spytać tu: www.uroczysko.afr.pl/ ,ja osobiście miałam tu sesję, ale załatwianą po znajomości, więc nie wiem jak będzie w tym przypadku.
    • zabciap Re: Sesja ślubna 27.09.10, 15:04
      Ja robiłam w Pałacu Bursztynowym w Strzekęcinie- polecam. Cena 200 zł i można robic fotki bez ograniczeń czasowych w ogrodach i wewnątrz pałacu- udostepniają również pokój do robienia zdjęć. Moim zdaniem warto wydać te 200 zł żeby nie mieć oklepanych zdjęć.
      • mikadus Re: Sesja ślubna 28.09.10, 13:08
        A nie było takiej sytuacji, że w tym czasie jakaś inna para też miała tam sesje i wchodziliście sobie w drogę?
        • zabciap Re: Sesja ślubna 01.10.10, 11:31
          Akurat w dniu kiedy robilismy zdjęcia, bylismy jedyną parą. Ale miejsca jest tam dużo więc nawet jeśli byłaby inna para to wydaje mi się, że nie stanowiłoby to problemu.
      • jnkjnk Re: Sesja ślubna 28.09.10, 15:00
        Wg mnie ten pałac jest jednym z najbardziej oklepanych miejsc, na co druga para moich znajomych i nie tylko ma tam sesje, także bardzo oryginalna nie jesteś
        • zabciap Re: Sesja ślubna 01.10.10, 11:34
          Na pewno sporo osób robi tam zdjęcia ale wiem że dużo par woli nie wydawać pieniędzy i idą poprostu robić fotki na plaży lub w innym ogólnodostępnym miejscu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka