mikadus 21.09.10, 10:19 Macie jakieś pomysły na zdjęciową sesję ślubną w plenerze? Poza najczęsciej wybieranymi miejscami: koszaliński park, morze. Nie dalej niż 30 km od Koszalina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parowcia Re: Sesja ślubna 21.09.10, 16:20 - Pałac w Strzekęcinie - Hortulus w Dobrzycy - możesz zadzwonić i spytać tu: www.uroczysko.afr.pl/ ,ja osobiście miałam tu sesję, ale załatwianą po znajomości, więc nie wiem jak będzie w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
zabciap Re: Sesja ślubna 27.09.10, 15:04 Ja robiłam w Pałacu Bursztynowym w Strzekęcinie- polecam. Cena 200 zł i można robic fotki bez ograniczeń czasowych w ogrodach i wewnątrz pałacu- udostepniają również pokój do robienia zdjęć. Moim zdaniem warto wydać te 200 zł żeby nie mieć oklepanych zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
mikadus Re: Sesja ślubna 28.09.10, 13:08 A nie było takiej sytuacji, że w tym czasie jakaś inna para też miała tam sesje i wchodziliście sobie w drogę? Odpowiedz Link Zgłoś
zabciap Re: Sesja ślubna 01.10.10, 11:31 Akurat w dniu kiedy robilismy zdjęcia, bylismy jedyną parą. Ale miejsca jest tam dużo więc nawet jeśli byłaby inna para to wydaje mi się, że nie stanowiłoby to problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
jnkjnk Re: Sesja ślubna 28.09.10, 15:00 Wg mnie ten pałac jest jednym z najbardziej oklepanych miejsc, na co druga para moich znajomych i nie tylko ma tam sesje, także bardzo oryginalna nie jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
zabciap Re: Sesja ślubna 01.10.10, 11:34 Na pewno sporo osób robi tam zdjęcia ale wiem że dużo par woli nie wydawać pieniędzy i idą poprostu robić fotki na plaży lub w innym ogólnodostępnym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś