juli30 04.12.10, 10:46 bardzop prosze o opinie o lekarzu Ryszard Zasadzinski... czy jestescie zadowoleni z jego uslug? czy jest dostepny dla dzieci cala dobe? bardzo dziekuje.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagunia Re: pediatra dla dziecka 05.12.10, 09:48 Nie wiem czy jest dostępny całą dobę, bo prywatnie nie korzystałam z jego usług. Od kilku lat chodzę z dzieckiem na Zakole, gdzie przyjmuje i nie mam żadnych złych doświadczeń. W weekendy pacjenci Zakola mają lekarza w poliklinice. Jest sympatyczny, syn go lubi. Lekarz starej daty, doświadczony. Wydawało mi się, że może za dużo antybiotyków przepisuje, ale syn momentalnie wracał do zdrowia po lekach, więc myślę, że diagnoza i leki były jednak zawsze trafione. Syn jest alergikiem, raz miał świsty w oskrzelach, spłycony oddech. Od razu dostaliśmy skierowanie do szpitala. Podobno kiedyś był jednym z lepszych pediatrów w Koszalinie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropla_beskidu Re: pediatra dla dziecka 24.12.10, 10:58 juli30 napisała: > bardzop prosze o opinie o lekarzu Ryszard Zasadzinski... czy jestescie zadowole > ni z jego uslug? czy jest dostepny dla dzieci cala dobe? bardzo dziekuje.... dobry lekarz, osobiście wole kobiety pediatryczki Odpowiedz Link Zgłoś