Gość: Łukasz IP: 217.30.154.* 18.04.01, 22:05 Proponuję założyć fan-club miasta Darłowo. Jestem z Wrocławia, a w Darłowie byłem rok temu. Jest tam super! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ Re: DARŁOWO IP: 63.83.144.* 19.04.01, 12:45 to moze napisz cos nie cos zeby nas przekonac oczywiscie w superlatywach z Powazaniem XYZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: DARŁOWO IP: 217.30.154.* 19.04.01, 21:54 Darłowo jest bardzo pięknym miasteczkiem,a szczególnie ta część,która jest opanowana latem przez turystów.Chodzi mi szczególnie o Rynek.Mili ludzie w sklepach i pubach.Szczególnie zapamiętałem BAR NASTROJOWY.Lokal ten jest bardzo przytulny.Można tam poznać fajnych ludzi (szczególnie kobiety).Droga do Darłówka może upłynąć w miłej atmosferze idąć wzdłuż rzeki lub przez park.Jest to jedna z dróg nad morze.Ja wolę jednak tą przez pole (obok ogródków działkowych i dalej),na której można na chwilę się zatrzymać ze swoją kobietą i ... Do Darłowa trzeba po prostu pojechać i się przekonać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: DARŁOWO IP: 63.83.144.* 29.05.01, 22:20 Co sie dzieje ciekawego w Darlowie Czy ciag dalszy nastapi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAWI Re: DARŁOWO IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.06.01, 00:00 no ja co roku jestem w wakacje w Darlowie... od jakis 20 lat czyli od zawsze... ale nie wiem czy i tym razem tak bedzie... przy okazji pozdrawiam wszystkich znajomych i co najwazniejsze znajome :))) heh a dyskoteki na plazy sa swietne hehe ;)))) serdecznie zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: DARŁOWO IP: 63.94.130.* 09.08.01, 02:07 Czy w sierpniu mozna liczyc na disko w Darlowie? Odpowiedz Link Zgłoś