max_770 29.09.14, 08:49 Kolega potrzebuje tanio przetransportować auto. Polecili mu pomoc drogową pana Okuniewicza Pomoc drogowa. Macie jakieś doświadczenia z tą firmą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marbi1960 Re: Tania pomoc drogowa 07.01.15, 12:31 <a href="http://www.laweta-lodz.cba.pl>Laweta Łódź - Tomka Kowalczyka</a> Polecam. Warto. Skutecznie i niedrogo, a co najważniejsze pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
niemamgazety Re: Tania pomoc drogowa 26.01.15, 09:39 Ze swojej strony mogę Ci polecić www.pomoc-drogowa-kielce.pl/. Niedrogo i szybko przetransportowali mi uszkodzony samochód z Sandomierza do Kielc :) Odpowiedz Link Zgłoś
niemamgazety Re: Tania pomoc drogowa 03.03.15, 15:49 Z tego co wiem www.tele-taxikatowice.pl/ holuje pojazdy jeśli o to Ci chodziło. Kiedyś mi pomagali niedaleko Katowic i wszystko było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
zelek26 Re: Tania pomoc drogowa 25.06.15, 11:17 Na przyszlosc polecam tez www.ddauto.pl/auto-pomoc/ , dzialaja szybko i sprawnie, warto o nich pamietac, zwlaszcza ze dodatkowo naprawiaja i wypozyczaja samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
zos.ka9 Re: Tania pomoc drogowa 25.11.15, 09:27 A nie można po prostu na hak go wrzucić i pociągnąć trochę przez miasto? Wiem, że znajomy się zajmuje takimi rzeczami, on chyba montuje haki, zresztą nie znam się na tym, poczytajcie sobie sami autowacholc.pl/oferta/haki-samochodowe/ Odpowiedz Link Zgłoś
mishel007 Re: Tania pomoc drogowa 02.12.17, 14:00 A znacie: pomocdrogowa.info ? Słyszałem, że chyba większość holowników z Polski mają w bazie Odpowiedz Link Zgłoś
greta_g1980 Re: Tania pomoc drogowa 23.04.18, 19:43 Polecam również pomocdrogowakoszalin.eu - bardzo sprawny i rzetelny serwis w okolicach Koszalina. Warto skorzystać! Odpowiedz Link Zgłoś
stoneflo Re: Tania pomoc drogowa 07.02.19, 22:01 Profesjonalna całodobowa pomoc drogowa 24h/7 dni w tygodniu na terenie całej Polski i UE. Auto zastępcze z OC sprawcy na czas realizacji naprawy pomoc-drogowa-domino.pl . W razie problemów na drodze zadzwoń, szybko naprawimy usterkę lub bezpiecznie przeholujemy Twój pojazd do wyspecjalizowanego warsztatu. Odpowiedz Link Zgłoś