IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 15:42
co wy na to zeby otworzyc w koszalinie pub na wzór tego z "wygranych marzeń"?
panienki tanczace na barze, w soboty striptiz damski a czasami i męski. co o
tym myslicie
Obserwuj wątek
    • Gość: minio Re: nowy pub IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 09:42

Gość portalu: janek napisał(a):

> co wy na to zeby otworzyc w koszalinie pub na wzór tego z "wygranych marzeń"?
      > panienki tanczace na barze, w soboty striptiz damski a czasami i męski. co o
      > tym myslicie

hmmm... marzyciel...
      • Gość: janek Re: nowy pub IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 14:44
        dlaczegp marzyciel? myślisz że costakiego jest niemożliwe?
        • Gość: xyz Re: Nowy pub juz w drodze IP: *.enter.net 19.07.01, 02:11
          To nie marzenia tylko realia mysle iz niedlugo Koszalinianie zostana zaskoczeni
          NOWYM PUBEM Typu o ktorym mowa nowo otwierajacym sie na Zwyciestwa na przeciwko
          Centrum Cegielskiego.Beddie wino beda sledzie i cos do potrzymania fajnego
          bedzie. Znajac dobry gust wlascicieli to na cos takiego mozna liczyc.Oby jak
          najszybciej Pozdrawiam XYZ
          Ps.Stawiam moja dyche przeciwko kazdemu jednemu zloty
          • Gość: XYZ Re: Nowy pub juz w drodze IP: 63.83.144.* 16.08.01, 15:11
            Okazuje sie iz droga ta jeszcze daleka i ciernista!!!
    • Gość: RMS Re: nowy pub IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 14:41
      Coyote Ugly??? Heh... Ale jak otworzysz cos takiego to daj znac, przyjde ;)
      • Gość: XYZ Re: nowy pub IP: *.enter.net 17.08.01, 18:38
        Gość portalu: RMS napisał(a):

> Coyote Ugly??? Heh... Ale jak otworzysz cos takiego to daj znac, przyjde ;)
        Mam nadzieje ze na otwarcie zostane zaproszony a jak zostaniesz pominiety na
        liscie to zadbam zebys byl rowniez.Ja bede pomimo duzej odleglosci ktora mnie
        dzieli do tego wspanialego MIASTA KOSZALINA Z Powazaniem XYZ
        Ps.Jezeli zabraknie im odwagi otwierajmy raj dla kobitek oba dwa!!!???

• Gość: RMS Re: nowy pub IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 18.08.01, 15:37
          > Ps.Jezeli zabraknie im odwagi otwierajmy raj dla kobitek oba dwa!!!???
          Hahahaha. Jak bys mnie zobaczyl... Zadna kobitka nie przyszla by do
          takiego "raju" :DDD
          No chyba ze alkohol bylby wyjatkowo tani i by go duzo wypily ;>>
          • Gość: XYZ Re: nowy pub IP: 63.94.130.* 18.08.01, 20:39
            Witam i Pozdrawiam.Co do tego ma Twoj wyglad!!!???Koszalinskie Panienki Mezatki
            i Wdowy na wzor ich rowiesniczek z USA sa rozkapryszone i palaja rzadza do
            odmiany.Ci wspaniali goryle z napapowanymi bicepsami juz je nie grzeja> moze
            sie okazac iz Twoj typ urody i Twoja postura to jest to co aktualne ne TOPIE
            Kobitek jeszcze nikt nie rozszyfrowal.
            Jak Koszalinskie Chlopaki nie zrobia nic w tym temacie to dzialamy
            Pozdrawiam XYZ
            Jak juz bedziesz czul wstret do rurek to sie zamienimy i pojdziesz za BAR
            Bedziesz Krolem jednodolarowek wcisnietych w spodenki!!!
            • Gość: RMS Re: nowy pub IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 16:41

> Witam i Pozdrawiam.Co do tego ma Twoj wyglad!!!???Koszalinskie Panienki Mezatki
              > i Wdowy na wzor ich rowiesniczek z USA sa rozkapryszone i palaja rzadza do
              > odmiany.Ci wspaniali goryle z napapowanymi bicepsami juz je nie grzeja
              > moze sie okazac iz Twoj typ urody i Twoja postura to jest to co aktualne ne
              > TOPIE Kobitek jeszcze nikt nie rozszyfrowal.

:))) To mnie dowartosciowales ;) Od razu sie lepiej poczulem...

> Bedziesz Krolem jednodolarowek wcisnietych w spodenki!!!

;)) Heh,niezle, niezle ;) Tylko u nas to raczej beda zlotowkami placic ;>

• sloggi Re: nowy pub 22.02.02, 10:50
      Czy w Koszalinie jest gdzie pójść na browar po godz.23 ?
      • Gość: Prosiemy Re: nowy pub IP: *.net-arena.pl 22.02.02, 15:14
        Walczysz Sloogi o ten Koszalin a tu cisza, zapraszamy do Słupska - przygarniemy
        pocieszymy - pogadamy - pochwalimy (serio)
        Jesteś raczej wporzo
        • Gość: XYZ Re: nowy pub-i jest NOWY IP: *.enter.net 23.02.02, 00:24
          Gość portalu: Prosiemy napisał(a):

> Walczysz Sloogi o ten Koszalin a tu cisza, zapraszamy do Słupska - przygarniemy
          >
          > pocieszymy - pogadamy - pochwalimy (serio)
          > Jesteś raczej wporzo

No i jest nowy PUB tak jak mial byc

• Gość: Pom Re: nowy pub-i jest NOWY IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 14:24
            O bardzo przepraszam, Koszalina ma więcej knajpek niż Słupsk. Kiedyś bylam tam
            cały dzień i z ledwością znalazłam coś przyzwoitego!!! W Koszalinie jest sporo
            miejsc, gdzie mozna zjeść i wypić.
            Faktem jest, że knajpki "z rura" nie ma, ale mi akurat to nie przszkadza.
            Wolałabym jeśli już to jakiegoś fajnego przystojniaka na tej rurze, ale wolę
            jednak jak się panowie popisują zupełnie czym innym. Inteligencją na przykład.
            Pozdrawiam.
            • Gość: Rhost Re: nowy pub-i jest NOWY IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 23:34
              Gość portalu: Pom napisał(a):

> O bardzo przepraszam, Koszalina ma więcej knajpek niż Słupsk. Kiedyś bylam tam
              >
              > cały dzień i z ledwością znalazłam coś przyzwoitego!!! W Koszalinie jest sporo
              > miejsc, gdzie mozna zjeść i wypić.
              > Faktem jest, że knajpki "z rura" nie ma, ale mi akurat to nie przszkadza.
              > Wolałabym jeśli już to jakiegoś fajnego przystojniaka na tej rurze, ale wolę
              > jednak jak się panowie popisują zupełnie czym innym. Inteligencją na przykład.
              > Pozdrawiam.

W koszalinie jest kilka lokali z "rurkami" jednak sa one malo znane dla
              przecietnego citizena, jednak pomysl otwarcia nowego PUBu na styl tego z filmu
              bardzo mi sie podoba (stawiam x przy TAK)

Pozdrawiam wszystkich koszalinian i sympatykow
      • Gość: czano Re: nowy pub IP: *.gwl.koszalin.tpnet.pl 09.03.02, 21:17
        sloggi napisał(a):

> Czy w Koszalinie jest gdzie pójść na browar po godz.23 ?

Z tego co wiem to Brok, Nojek i Kwadrans, oraz Bajka (i pewnie się by jeszcze coś znalazło) ale tam są płatne wstępy i są to pubo-dyskoteki. Z pubów to byłe BWA (nie pamiętam jak to się teraz nazywa) jest otwarte do 1. Bardzo ładny wystruj, dore jedzenie (bo to właściwe restauracja). Naprawdę miło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka