Dodaj do ulubionych

>>SCENA<< dla eksperumentow

19.10.05, 11:36
zapraszamy na otwarcie nowej galerii >SCENA<
w dziu 21.10.05 /20godz
Plac Poloni
Koszalińska Biblioteka Publiczna
na otwarciu wystapi Mazzoll i grupa Kabuum
a jak narazie zapraszamy do odwiedzenia naszej strony
www.knuth.com.pl/scena.html kontakt:kabuum@o2.pl
Obserwuj wątek
    • sylwia_29 Re: >>SCENA<< dla eksperumentow 22.10.05, 11:06
      Ktoś z Was był już w tej galerii? Ja od kilku dni jestem odcięta od świata
      (patrz: remont) a ciekawa jestem bardzo co to za miejsce i przedsięwzięcie.
    • kabuum Re: >>SCENA<< dla eksperumentow 22.10.05, 13:25
      Dziękujemy za tak liczne przybycie na otwarcie galerii, a szczególnie tym
      osobom, które zostaly dłużej. Jesteśmy ciekawi waszych wrażeń.
      • szubs Re: >>SCENA<< dla eksperumentow 22.10.05, 19:21
        Byłem, byłem. Nieżle, jak na poczatek. Klimat odjazdowy, sciany znakomite. Juz
        widzę tam wielkie, barwne prace. Moze z tą ideą cmentarzyska pod stopami to
        lekkie nadużycie, ale każdy szuka legendy... Pokaz nienajgorszy, zaś najlepsza
        była muzyka. Film... to nie jest moja sztuka, niemniej wrażenie robi i na
        takim sceptyku. Będę bywać. Mam tylko pytanie - coś bylo po zakonczeniu pokazu?
        Bo otwarcie bylo tak niekonwencjonalne, że zapomniano o informacji, co sie na
        nie składa. Brak jakichkolwiek sygnałów oraz krzeseł skłaniał do jak
        najszybszego poszukania siedziska w najblizszym pubie. Co zostało uczynione.
        • kabuum Re: >>SCENA<< dla eksperumentow 23.10.05, 17:04
          "Mam tylko pytanie - coś bylo po zakonczeniu pokazu?" taaak po rozluźnieniu
          nieco sali pokaz odbył się jeszcze raz z alternatywną ścieżką dźwiękową (w wyk.
          Mazzolla
          i spółki), no a po części oficjalnej przyszedł czas na tzw. "after-party" :D
    • sylwia_29 Re: >>SCENA<< dla eksperumentow 22.10.05, 21:41
      Gdzie można znaleźć informacje na temat tego, co będzie można w galerii zobaczyć?
      • kabuum Re: >>SCENA<< dla eksperumentow 23.10.05, 16:52
        jak narazie adres naszej strony to www.knuth.com.pl/scena.html, (wkrótce
        będziemy mieli swoją domene). Niedługo na naszej stronie pojawią sie nowe
        informacje, proszę o cierpliwość.
        • plarza Re: >>SCENA<< dla eksperumentow 24.10.05, 12:43
          Szubs, zostaje z Tobą do zamknięcia drzwi nastepnym razem. Podobało mi sie.
          Cały czas mam w głowie niektóre zdjęcia oraz MUZYKĘ. Aktorki tez były dobre.
          Popieram w kwestii siedzisk.Powodzenia, Kabuum!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka