Dodaj do ulubionych

SZABEL - "PRZEPRASZAM W DUPĘ"

02.11.05, 20:18
Dokładnie tak, agencja ochrony mienia, czy obrażania przez tych pracowników uczciwych obywateli tego kraju.Pracownik tej instytucji ubrany po cywilnemu z przypiętym gdzieś tam na rękawie słabo widoczny identyfikator i niby ochraniający sklep "Mini Torg"(dawna "Osa") przy ulicy Piłsudskiego w Koszalinie, zachowujący się(pewnie z racji wieku-młody)nie mniej skandalicznie zaprosił mnie i moją żonę na zaplecze w celu rewizji bez obecności policji(ochroniarze mają zakaz rewizji).Przyczyną tej rewizji był fakt , że żona przełożyła portfel z kieszeni do podręcznej torby.Po czym przeprosił cytuję słowa tego młodego niby ochroniarza. Niby bo tak naprawdę to nie wiadomo kto to, prócz nazwy agencji."PRZEPRASZAM W DUPĘ" - To słowa tego młodego oroniarza.Interweniowałem w tej skandalicznej sprawie w oddziale terenowym, ale to niestety nie przyniosło skutku.Wg pracowników tej agencji nic się nie stało. Pracownik ich "spełnił" swoje zadanie właściwie, obrażając mnie i moją żonę, czyli zwykłych klientów tego sklepu (wieloletnich).A ja mogę składać sobie skargi do szefa tej agencji kiedy chcę,ale w określonych godzinach od 8.00 do 15.00 .Te godziny przyjmowania są chyba dla bezrobotnych i emerytów. Bo ja niestety w tych godzinach pracuję razem z żoną. Dodam iż świadkiem tego zajścia była Pani sklepowa - kierownik sklepu, a całe zdarzenie miało miejsce w dniu 02.11.2005 roku. Współczuję mieszkańcom robiącym zakupy w tym sklepie. Muszą podziękować "w dupę" pana ochroniarza by zrobić tam zakupy.Sam Torg też będzie zadowolony z takiej ochrony mienia.Dziękuję i pozdrawiam przyszłych i obecnych klientów.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka