tamara8 13.12.05, 21:11 Polećcie proszę dobrego pediatrę który będzie kompetentny zaangażowany i nie będzie stronił od wizyt domowych. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosillia Re: DOBRY PEDIATRA W KOSZALINIE....PILNE!!! 13.12.05, 22:29 Reanata Słapczyńska ww przychoddni na Rokosowie,a za 50zl prywatnie przyjedzie do dzoecka a potem na wizyte po paruu dniach zeby spr czy lepiej sama juz za friko przyjedzie.slyszalam ze kiedys jedno z jej dziecie zmarlo jak bylo male i ona jesst super dbajaca i dokladna. moje dziecko jest na rejonie u dr Mruczynskiej i tez jestm zadowolona ale wizyt domowych nie zamawialam jak cos sie dzieje jedziemy na pomoc dorazna.prywatnie na kubusia puchatka w domku ma gabinet dr Kowalska tez jest niezla,ale tylko prywatnie jest chyba tez homeopata. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia Re: DOBRY PEDIATRA W KOSZALINIE....PILNE!!! 13.12.05, 22:33 telefony w ksiazce tel chyba nawet w internetowej sa: www.ksiazka-telefoniczna.com/index.php Słapczyńska Renata A. Śnieżka TEL (94) 3457964 Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia Re: DOBRY PEDIATRA W KOSZALINIE....PILNE!!! 13.12.05, 22:34 Kowalska Mirosława Kubusia Puchatka TEL (94) 3465546 Koszalin Odpowiedz Link Zgłoś
tteesstt22 Re: DOBRY PEDIATRA W KOSZALINIE....PILNE!!! 14.12.05, 00:01 Pani Dr. Jadwida Gryczman www.medycyna.koszalin.pl/gryczman/ Osoba ktorej bardzo wiele zawdzieczam. Odpowiedz Link Zgłoś
misia311 Re: DOBRY PEDIATRA W KOSZALINIE....PILNE!!! 14.12.05, 11:37 Doktor Gryczman przyjmuje też w Panaceum na Krzyzanowskiego. Uważam, że jest fachowym specjalistą od dzieci choć bywa szorstka w obejściu. Ale jak z dzieckiem to do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia Re: DOBRY PEDIATRA W KOSZALINIE....PILNE!!! 16.12.05, 16:51 o Gryczman tez slyszalam,o szorstkosci rowniez,a to w stosunku do dzieci malo przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
chwilka9 Re: DOBRY PEDIATRA W KOSZALINIE....PILNE!!! 16.12.05, 21:08 U Gryczman byłam kilka razy ale nie jestem zadowolona, pomyslałam że taka jest dlatego że przyjmowała mnie w zastępstwie. Inna lekarka powiedziała że za mocne leki dała mojemu dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś