grzesiek234 22.12.05, 23:02 Wszystkiego dobrego życzę z całego serca mieszkańcom mojego byłego miasta!!! I chociaż drobiazgu pod choinką :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: WESOŁYCH ŚWIĄT !!! 22.12.05, 23:05 Niech Ci sie pewłni co najpiękniejsze w te dni, życzy Ci wielbiciel Koszalina. Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny.prezess Re: WESOŁYCH ŚWIĄT !!! 23.12.05, 08:40 Ja równiez z okazji nadchodzących Świąt Bozego Narodzenia składam wszystkim forumowiczom zyczenia marzeń spełnienia, sukcesów, zdrowia pomyslnosci i nieustającej radosci. Naczelny Prezess Odpowiedz Link Zgłoś
pobrzeze Re: WESOŁYCH ŚWIĄT !!! 24.12.05, 09:08 Wszystkiego najlepszego!Zdrowia,zdrowia,bystrości umysłu.To i szczęściue przyjdzie i powodzenie murowane! A czasowa niemoc w potęgę przejdzie -czego szczerze życzę. Pobrzeze Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_29 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT !!! 23.12.05, 14:56 Wszystkiego, co najpiękniejsze! Ciepłych, rodzinnych, niezapomnianych Świąt, oraz fantastycznych niespodzianek w kolejnym roku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andre3b Re: WESOŁYCH ŚWIĄT !!! 23.12.05, 18:01 Białych myśli lekkich jak puch, niech Anioł przywieje z nieba, otoczy skrzydłem nadziei, i niech kolędę zaśpiewa, bo dzisiaj jest piękny dzień, wszystko się rodzi na nowo, więc w blasku tajemnych Świąt, żyjcie zdrowo i kolorowo. Wesołych Świąt życzy Andre Odpowiedz Link Zgłoś
pobrzeze Re: WESOŁYCH ŚWIĄT !!! 24.12.05, 09:10 Trwaj w takim nastroju cały rok.Miej szcęście! Zdrowia i pomyślności Pobrzeże życzy. Odpowiedz Link Zgłoś
13nulka Re: WESOŁYCH ŚWIĄT !!! 23.12.05, 19:28 Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wszystkim Forumowiczom życzę W E S O Ł Y C H *** Ś W I Ą T !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: WESOŁYCH ŚWIĄT !!! 23.12.05, 21:12 Przi Wiliji Niych moj opłatek w sieci nom leci To co nojlepsze we duszach nieci Przełom se z bliźnim - podej mu rynka Życie to przeca niy zowdy mynka Dzieciontko z nami - pomyślcie tako Niychej we Gody wszyndy jednako Blikej na inkszych - uwidź w nich siebie Trza dyć niywiela by czuć sie w niebie Boga w czowieku widzieć wystyknie Mało iskerka - już bydzie piyknie Toż we Wilijo Jezus jest z nami My z Niym - nojciynży jak my som sami. Odpowiedz Link Zgłoś