sloggi 27.12.05, 19:05 Czytam: www.mzk.koszalin.pl/index.php?s=000000#43 I nie rozumiem. 26.12 do 14 wogóle nie jeździły autobusy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagunia Re: Jak funkcjonowała kom.miejska w Święta? 27.12.05, 21:53 Jak kazdego roku. W pierwszy dzien kursuja jedynie podmiejskie 1 i 7, a w drugi od 14 aktywne sa niektore linie, z mocno ograniczonym kursami zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
agata.z3 Re: Jak funkcjonowała kom.miejska w Święta? 28.12.05, 11:00 dziwisz się?? a nam koszalinianom to sie chyba wydaje normalne :)) podobnie jest zresztą w Nowy Rok i Wielką Niedzielę. W końcu to są Swięta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szubs Re: Jak funkcjonowała kom.miejska w Święta? 28.12.05, 14:49 I chyba nie ma o co rozdzierać szat. Ile osób jeżdzilo tymi autobusami, ktore funkcjonowały? Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny.prezess Re: Jak funkcjonowała kom.miejska w Święta? 28.12.05, 14:56 Faktycznie w święta liczba pasażerów MZK jest niska. Ale ja pragnę zaprotestować :) W Nowy Rok odcięli mi komunikacyjnie osiedle od miasta. Na Rokosowo "2" nie pojedzie a inne linie MZK tak. Chyba czeka mnie taxi a jak się nie uda złapać (ci z kolei będą mieli nasilone "potoki pasażerskie) - "długi marsz". Odpowiedz Link Zgłoś
agata.z3 Re: Jak funkcjonowała kom.miejska w Święta? 28.12.05, 21:15 no i na zdrowie :)) ten długi marsz oczywiście ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia Re: Jak funkcjonowała kom.miejska w Święta? 30.12.05, 16:58 w swieta malo przeciez jezdzimy,spacerek,jedzonko,i znowu jedzonko a jakby co to taksoweczki chodzily.pan kiertowca mzk busa tez chce jedzonko,i spacerek i jedzonko.za to Zabki mnie zaskoczyly,po co w 2 dni swiat od 6 rano dzialac? rozumiem od 10-14 i potem 16-21,ale 6-23 to przesada. Odpowiedz Link Zgłoś