aswas Re: ortodonta poszukiwany 05.01.06, 20:01 Moze ktoś poleci mi dobrego,niezadrogiego i skutecznego ortodonte z Koszalina. Odpowiedz Link Zgłoś
maja777 Re: ortodonta poszukiwany 11.04.06, 15:56 Moj ortodonta przyjmuje mnie czasem w Koszalinie www.ortodonta.szczecin.pl bardzo dobry specjalista i nie jest tak strasznie drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
iszula Re: ortodonta poszukiwany 06.01.06, 20:12 Witaj Ja polecam dr Karolaka. Założył mi aparat orto jak na razie jestem zadowolona. Może nie jest najtańszy, ale słyszałam że skuteczny. Jeżeli chcesz nr tel. to daj znać. Pozdrawiam iszula-aparatka :) Odpowiedz Link Zgłoś
maja777 Re: ortodonta poszukiwany 11.04.06, 16:07 Podam jeszcze namiary na mojego ortodonte: dr Ziemba tel 601 155055 Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar Re: ortodonta poszukiwany 11.04.06, 21:27 Witam.Ja co do cen i skuteczności ortodontów w Koszalinie nie mam za duzego rozeznania (sama lecze sie w Szczecinie), ale moge podrzucic Ci pare nazwisk lekarzy,ktore mozesz sprawdzic.dr Hanna Morzycka - ponoc niezla, przyjmuje na Legnickiej w przychodni specjalistycznej, dr Jedlińska, dr Krawczyk(?). na marginesie - co do dr Ziemby - fajny czlowiek i niezly lekarz. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś